خانومای عزیزدم عیده همتون میخواین به سرعت لاغربشین همه ی فکروذکرتون شده کم غذاخوردن رژیم سخت باشگاه رفتن افسردگی ناراحتی بس کنین دیگه دست ازاین خودآزاری هابردارین اگه شوهرتون بهتون مسخره میکنه مقصرش خودتونین همش جلوآینه خودتونابراندازمیکنین یامیرین روترازو!!!!!!وای من چراشکم دارم چراچاق شدم درحالی که اندامش عالیه زندگیشوکرده جهنم خودت ازخودت خوشت نیادچطورشوهرت بخوادت بایدم مسخره کنه میگه انقدرسطحیه که فقط پی وزن کم کردنه انقدربی اعتمادبنفسه من چراگرفتمش اصلاازچیش خوشم اومد!!!!!!بااین کاراارزش خودتون رونیارین پایین هرچه بااعتمادبنفس ترخواستنی تر این یه قانونه ورزش خوبه ولی نه به قیمت اینکه بچت بمونه خونه این واون راحت نباشه یاشوهرت ازت عصبانی بشه خودتون رودست کم نگیرین خلال دندون میشی که چی!!!
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
[QUOTE=52217441]به خاطر بچه و شوهر که ادم از سلامتی و خواسته اش نمیتونه بگذره والله نمیدونم چرا هی میخوایم به ...[/QUOTE منظورم اینکه لاغری رو غول چن شاخ نکنین اگرکه تایم مناسب دارین که زندگیتونامشکل سازنمیشه چراکه نه درستش هم همینه بایداهمیت بدی