2777
2789
عنوان

سوال در مورد ای وی اف دارم

122 بازدید | 18 پست

روز ششم یا هفتم دکتر گفته بیام سونو ، از روز اول هم امپول داده بخورم

سوالم اینه : روز هشتم تا دهم میتونم برم مسافرت ؟ یا باید برم مطب ؟؟ 

نه باید مرتب بری سونو بشی 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید مرتب بری سونو بشی

که ببینه رشد داشتن یا دوز ( دُز ) رو زیاد تر کنه

و اگر خوب رشد کردن امپول ازاد سازی میده بزنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

روز ششم یا هفتم گفته بیا سونو ، دوباره هم میگه برم سونو ؟؟

بله چند مرتبه باید رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همین ماه تخمک کشی میکنن ؟؟ کلی امپول داده

بله همین ماه تخمک کشی میشه عزیزم ان شاءالله 

نزدیک تخمک گذاریت امپول ازاد سازی میزنن حدود ۳۶ ساعت بعدش باید بری اتاق عمل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عملش چند ساعت طول میکشه ؟ شب باید بمونم ؟

نه عزیزم زیاد طول نمیکشه فکر کنم من از ساعت ۶ صبح رفتم تا باز بشه مرکز .. ساعت ۷ اینا فکر کنم عملم شروع شد .. حدود ۷ و نیم هم به هوش اومدم 

نامه بیهوشی هم باید بگیری و امضا بزنید یه سری چیزارو قبل روز قبل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد همون ماه انتقال هم میشه داد ؟؟

بله ۳ روز بعد انتقال میدن اگر هایپر نشی ، و اگر جنین ها رشد کرده باشن .. بقیه جنین ها هم فریز میکنن.. گاهی هم ۵ روز بعد انتقال میدن جنین ۵ روزه رو

تعداد تخمکات چقدر بودن تو تخمدانها تو سونوی اول؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امپول ازاد سازی روز چندم میده بزنم ؟ شما قبلا ای وی اف کردید ؟

امپول ازاد سازی رو بستگی به رشد فولیکول ها داره تجویز کنه 

من میدونستم روز تخمک گذاریم حدود ۱۱ پریودمه دقیقا همون موقع فولیکولام به حد کافی رشد کردن و امپول زدم .. ۳۶ ساعت بعدم تخمک کشی داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40