2777
2789
عنوان

خدایا بازم زایمان طبیعییی 😭

855 بازدید | 52 پست

این چهارمین فرزندمه 

پسرام همه طبیعی بودن فقط دخترم سزارین بود 

من فکر میکردم این یکی هم طبیعی باشه ولی چون بچم وزنش بالاست دکتر گفته باید سزارین بشی 

من تو دوران حاملگیم همش میخورم گوشت و مرغ و همه چیز کلا 

شوهرم زیاد بهم میرسه بخاطر همین هم خودم هم بچم چاق شدیم 

آرتای من که بزرگ شده جیششو خودش میگه دیگه خواهرش مجبور نیست پوشکش کنه 

ولی حس میکنم بدنم نسبت به زایمان های قبلیم مقاوم شده 

الان نزدیک۸ ماهم شده و نزدیک زایمانمه 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

۴تا🤩🤩

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بلخره نفهمیدم سزارینی یا طبیعی؟خب سزارین ک بهتره 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعی دوست داری زایمان کنی یا سزارین متوجه نشدم من

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تو قراره سزارین بشی چرا میگی طبیعی

اره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻