2777
2789

خانواده پدریم خیلی بی آبروان منظورم از بی ابرو اینه ک فوش میدن بد دهنن. خودخواهن، سر هر چیزی با مردم دعوا میکنن

بابام من کوچیک بودم سرکار میرفت

چندساله نمیره، اعتیادم داره(تریاک). ب خاطر اخلاق بدش تا حالا خواستگار درست نداشتم.

امروز نتونستم تحمل کنم

من ک همیشه تو این سن نمیمونم

رفتم گفتم

برای تو فقط موادت مهمه

اینده من برات مهم نیس

یکم خودت عوض کن😞

بی ابرو نباش

نتونستم چیزی نگم 😭😭😭دیگ کی میخواد خودش عوض کنه😭

من همیشه ب چشم دیوار مردم میدید و پسر دوست شدید هم هست💔

من نمیخوام موادش ترک کنه چون میدونم نمیتونه اما فقط میخوام هر چی میشع صداش نبره بالا جلو مردم آبرو دار باشه

ب خاطر اینده من🙂

خواستم زیاده؟🥲🥲💔

این حرفا یکی ۲ ساعت پیش زدم

نمیدونم چرا عذاب وجدان گرفتم یه حسی میگه اون معتاده درک نداره نباید بهش بی احترامی میکردی😞

عذاب وجدان داره خفم میکنه😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عذاب وجدان نداشته باش با این کاراش داره آینده تورو تباه میکنه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

خوب کردی گفتی 

چنتا بچه این

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

ن بابا عزیزم حرف بدی نزدی ناراحت نباش.شمام حق داری ولی خوب بازم محترمانه و آروم باهاش صحبت کن شاید ب حرفت گوش بده و رفتارش تغییر کنه ایشالا

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
تک فرزندم

پس چرا میگی پسر دوسته

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن