2777
2789

منتظر بمونم اون زنگ بزنه یا خودم بزنم

اینم بگم که صبر وتحمل اصلا ندارم

و الان هم یعنی از دستش ناراحتم چیکار کنم منتظرش بمونم؟ اگه اون زنگ نزد چی

دل واپس میشم وامونده نمیتونم اصن

توروخدا جواب بدین من بلا تکلیف نمونم

اینم بگم اگه بخاد زنگ بزنه تا اخر شب حتما میزنه نزد باز بهتون میگم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

تو تاپیک قبل نگفتم ولی دیشب رفته بود پیش رفیقاش عشق وحال که منو کلااز یادش رفته بود اونجا

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مردا زنگ نزن پرو میشن

حق میگی واقعا درسته

اون میتونه بدون من طاقت بیاره ولی من. نمی تونم نشنوم صداشو، 

این دفعه جدی برخورد میکنم باهاش

طبق تاپیک قبلت مقصر شمایییکم بهش فصا بده خودش بیاد

میدونی اون باخودش الان مطمئنه که من همیشه دم دستشم و این اشتباه محض خودمه که بهش رودادم هروقت دلش میخاد میادو میرع

کاش اینقد شما ها وقتتون عمرتونو میذارین برا این پسرا اونام همین قد دلواپس شما بودن

نه این که هر وقت حوصلشون سر رفت یادی هم از شما بکنن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
کاش اینقد شما ها وقتتون عمرتونو میذارین برا این پسرا اونام همین قد دلواپس شما بودننه این که هر وقت ح ...

واقعا بعضی وقتا از خودم خجالت میکشم که اینقد منتظرش موندم

دلم میخاد زودتر تمومش کنم حیف که دوسش دارم وگرنه خودمو هیچ وقت اینجوری اذیت نمیکردم