اما نشین از مشکلات زندگیت و بد رفتاری پدر و مادرت برای بقیه توضیح بده نه تنها جذابیتی نداره بلکه کسل کننده اس 🤌
ردیفه یا نه بازم بگم 😑
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کلا نه از بدبختیاتون بگین نه از پیشرفتاتون چون اگه از مشکلاتتون بگین نقطه ضعف پیدامیکنن وخوشحال میشن ...
دقیقا مرسییی 🎭🧸
دیگه موقع مهمونی چه رفتار هایی داشته باشیم که اگه تعریف ازمون نکردن پشت سرمون دو دقیقه بعد صحبت نکنن
شما چکار داری بقیه میخوان چه کنن هر کی تیپ شخصیتی خودشو داره فقط محترمانه برو دست خالی نرو مودب بشین خوش بو و خوش پوش برو لبخند بزن چایی تو بخور در مورد هر چیزی که گفتن مودبانه بشنو نخواه که معلم بازی دربیاری یکم بله درست می فرمایید چاشنی کن بعدش صلوات بفرست پاشو بیا 😂😂