نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 عنوان بیاین یه سوال شرعی دارم | مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 35 پست من معمولا پریودیام هشت روزسالان میبینم نوارم سفیده در صورتی که با امشب میشه هشت روزاز یه طرف تا دیروز مریضم بودم الان دیگه تقریبا دارم خوب میشمالان باید چیکار کنم تا اذان چیزی نخورم؟ نیت روزه هم نکردم کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد... 1404/01/04 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 شصتک؟ 🤔 اگه کسی روزشو بخوره باید 60 روز روزه بگیره کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6860 نه از صبح چیزی نخوردم. روزمم میدونم درست نیستفقط میترسم شصتک بیوفته شصتک دیگه چیه؟...نه خواهر من اصلا روزه نبودی. یعنی اصلا روزه نمیتونستی باشی... بخور بابا از صبح خودت رو عذاب دادی🥲 شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 35846 شصتک چیه آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 اصلا شما روزه نیستیغسل هم نداشتی. از صبح اگه چیزی نخوردی خب خودت رو عذاب دادی دختر😐باید قبل اذان ظه ... نمیدونم طرف اینطوری میگفت. پس برم یه چیز بخورم😑متشکرم کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 شصتک دیگه چیه؟...نه خواهر من اصلا روزه نبودی. یعنی اصلا روزه نمیتونستی باشی... بخور بابا از صبح خودت ... باشه ممنونم کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 3962 اگه کسی روزشو بخوره باید 60 روز روزه بگیره الان چه غذایی بخوری یا نه باطله فرقی به حالت ندارهباید برای احتیاط قبل از سحر امروز غسل و نیت میکردی و روزه میگرفتی و اگه خون دیدی میخوردی میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 شصتک چیه کفاره روزه کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 الان چه غذایی بخوری یا نه باطله فرقی به حالت ندارهباید برای احتیاط قبل از سحر امروز غسل و نیت میکردی ... شکم رو اون کفاره ش بود. کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
گل_رازقی عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 4353 نه ولی اکه چیزی بخورم شصتک نمیوفته؟ یادمه یکی میگفت روزت قبول نیست ولی چیزیم نباید بخوری بدون نیت و غسل قبل از اذان، روزت باطله آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
fatemeوو عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3264 خب الان اگه چیزی بخورم شصتک نمیوفته؟ شصتک یعنی چی ؟یعنی شما غسل حیض انجام ندادی روزه گرفتی دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است
hmsafar عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 225 اصلا شما روزه نیستیغسل هم نداشتی. از صبح اگه چیزی نخوردی خب خودت رو عذاب دادی دختر😐باید قبل اذان ظه ... قبل اذان صبح درستهنیت روزه یا شب اول برای کل ماه رمضون انجام میدی یا هرشب قبل اذان صبح
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10168 خب الان اگه چیزی بخورم شصتک نمیوفته؟ نه جانماون اگه به صورت عمدی روزه نگیری و بدون هیچ دلیلی ممکنه شامل آدم بشه ، تازه جایگزینش هم غذا دادن به دیگران هست
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 شصتک یعنی چی ؟یعنی شما غسل حیض انجام ندادی روزه گرفتی روزه نگرفتم اصلا تازه از خواب بیدار شدم😂شک دارم غذا بخورم یا نه. شصتک کفاره روزه خواریه کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 نه جانماون اگه به صورت عمدی روزه نگیری و بدون هیچ دلیلی ممکنه شامل آدم بشه ، تازه جایگزینش هم غذا دا ... آهان. ممنونم🌹 کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6860 قبل اذان صبح درستهنیت روزه یا شب اول برای کل ماه رمضون انجام میدی یا هرشب قبل اذان صبح یکی از کاربرها گفت اذان ظهر... منم قبلا شنیده بودم اذان ظهربه هر حال ممنون از این که بهم گفتی آگاه شدم شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش