2777
2789

چرا ذهنتان مدام ازدواجتان را زیر سوال می برد ؟

شما با کسی ازدواج کرده اید که به شما احترام می گذارد ، از رویاهای شما حمایت می کند و برای صدای شما ارزش قائل است . در کنار او می توانید خود واقعی تان باشید ، گفتار و کردارشان با هم هماهنگ است و زمانی که اضطراب کنترل امور را در دست ندارد ، بودن با آن ها مانند حس خانه را دارد 

و با این حال اینجا هستید در حال فرو رفتن در افکار منفی :

اگر قبل از ازدواج به اندازه کافی جستجو نکرده باشم چه ؟اگر انتخابم از روی قناعت بوده و کسی بهتر در بیرون وجود داشته باشد چه ؟ اگر دارم به خودم دروغ می گویم و هیچ وقت واقعا عاشق او نبوده ام چه ؟

در فرهنگی که ازدواج را اوج خوشبختی می داند ، این افکار ممکن است به نظر برسد که نشان دهنده ی اشتباه بودن انتخاب شما هستند .

در هر فیلمی، زوج ایده آل در غروب خورشید به سمت خوشبختی می روند _ پس چرا برای شما اینگونه نیست؟

👇👇👇

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت این است  گفتن بله به یک نفر ، یعنی گفتن نه به دیگران ، و این می تواند احساس اندوه ، آسیب پذیری و عدم قطعیت را برانگیزد .

برای فردی که اضطراب ، کمالگرایی یا زخم های دلبستگی دارد ، ازدواج می تواند ترس از شکست ، گیر افتادن یا از دست دادن خود را برانگیزد .

ذهن شما ، که در حال تلاش برای یافتن پاسخ است ، ممکن است شما را متقاعد کند که مشکل از شریک زندگی تان است . شما روی ایرادات او تمرکز می کنید و به خود می گویید : اگر فقط او کمی بیشتر ویژگی مورد نظر را داشت و یا کمی کمتر ویژگی مورد نظر بود، من خوشحال می شدم .

اما اگر در یک رابطه سالم باشید ، احتمالا این تردید ها درباره ی او نیستند _ بلکه بازتابی از ترس های درونی شما هستند .

این افکار به شما اجازه می دهند که از رویارویی با ناامنی ها و ترس هایتان اجتناب کنید . آنها شما را درگیر این خیال نگه می دارند که 👇👇👇

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یک فرد کامل خواهد آمد و شما را نجات خواهد داد . اما آن فرد وجود ندارد ، و ماندن در این چرخه شما را از پذیرش مسئولیت شفای درونی و زنده دلی تان باز می دارد .

ازدواج درباره ی یافتن یک شریک کامل که همه چیز را آسان می کند نیست ، بلکه درباره ی دو انسان ناقص است که در ارزش ها با هم همسو هستند و انتخاب می کنند که برای خود و یکدیگر حضور داشته باشند .

عشق واقعی ترس را از بین نمی برد ، بلکه شما را به مواجهه با آن دعوت می کند ، به پذیرش مسئولیت زندگی تان و به ساختن چیزی معنادار .

اگر تردید های شما به شکل اضطراب شدید و افکار تکرار شونده ای ظاهر می شوند که بر عملکرد شما تاثیر می گذارند ، ممکن است دچار وسواس فکری _عملی در روابط یا اضطراب رابطه ای باشید که تشخیص آنها فقط در جلسات روان درمانی با تراپیست متخصص است .

پایان 🥰😍✌️

خوب بود ممنون

خوشحالم 🥰

مرسی 😘

🤗💋