2777
2789
عنوان

کمک همسر به خانوادش

147 بازدید | 16 پست

ده ساله ازدواج کردم شوهرم تو‌این ته سال همیشه بهشون کمک مالی میکنه اول ک باباش فوت کرد هر جی قسط و وام مال اون بود داد بعد چن سال مادرش کریض شد بخدا پول ی خونه رو خرج کردیم مادر پدرش بودن اشکال نداره باز الان ی داداش و خاهر داره ینی هر جی داریم باید بده اینا

ی خونه باباش بود کوبید نصفه ساخت دوطبقه که ب طبقه واس ما باشه یکی داداش کلی پول خرحش کرد کلی طلاهای من فروخت جون نتونست کامل بسازه فروخت سه تا اپارتمان خربد ما ختی پول ظلاها هم گیرمون نیومد 

بهش میکن میکه به ت زبطی نداره دارم دوس دارم کمکشون کنم من جای باباشونم ینی همه جیزش داداششع

خاهر بزرگش هی زنگ میزنه برای داداش کاشین بخر برای داداش عقد بکیر

من جکار کنم باهاش؟؟

بنی ما هیچ اینده ای نداریم هر وقت پول داشتع باشیم باید بذیم ب این مفت خورا

بدتر از شوهرت فمنیست های این سایت هستن که الان میان میگن وقتی خانه داری حق نداری چیزی بگی 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدتر از شوهرت فمنیست های این سایت هستن که الان میان میگن وقتی خانه داری حق نداری چیزی بگی

خانه دار باشب مکه زندگی مال دو نفر نیست مگه همه چی مشترک نیست 

همونطور ک موقع بی پولی میکه زندگی مشترکه وقتی پول داره هم مشترکه

خانه دار باشب مکه زندگی مال دو نفر نیست مگه همه چی مشترک نیست همونطور ک موقع بی پولی میکه زندگی مشتر ...

خب شوهرتون پولدارن معلومه 

چرا طلاهات رو دادی 

حس میکنم خیلی پررو شده 

بهش بگو ماشین میخوام 

ببین چیکار میکنه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

خب شوهرتون پولدارن معلومه چرا طلاهات رو دادی حس میکنم خیلی پررو شده بهش بگو ماشین میخوام ببین چیکار ...

نه دوسال بود وضعمون خراب بود طلاهام گرف قروخت بخاطر وام ک واس ساخت خونه گرفته بود

یا پول لازم داشت طلاهام فروخت

تا ی پولی گیزش اومد اول از همه داد داداشش کار راه بندازه هر چی گفتم پول بده طلاهام فخرم همش داد و بیداد میکنه نمیشه باهاش حرف زد

بگم یچیزی میخام میگه میخرم ولی هیچقوت وقتش نمیرسه

تهدیدش کردم بعد همش میکه تقصیز تویه ت دیوانه ای فک نمیکنه کار خودش اشتباهه همش میکه کار من درستهالان ...

متاسفانه نباید طلاهاتون رو میفروختین یا مالی از خودتون میذاشتین وسط و ببخشید اون نره‌خر از احساسات شما سواستفاده کرده

خدا لعنتش کنه ایشالا با این رفتار مزخرفش

آدمیزاد خرج میکنه اول برا زنش دوم زنش سوم زنش چهارم زنش....

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

نه دوسال بود وضعمون خراب بود طلاهام گرف قروخت بخاطر وام ک واس ساخت خونه گرفته بودیا پول لازم داشت طل ...

اگه اموال داره مهرت رو اجرا بزار 

اینجا تاپیک بزن ببین کسایی که در طول زندگی نه بعد طلاق این کار رو کردن چی میگن

بنظرم اگه توقیف بشه کاری نمیتونه بکنه 

مجبور میشه باهات بهتر رفتار کنه