2777
2789

۳۲/۵درصد رتبه های برتر دختر بودن

۲۷/۵درصد از رتبه های برتر پایتخت نشین هستن 

۱۵ استان در بین ۴۰ نفر رتبه های برتر رتبه های کنکور نماینده داشتن 

۱۰۰ درصد نفرات برتر گروه علوم ریاضی و فنی پسران بودند

۱۰۰ درصد نفرات برتر گروه هنر، دختران بودن 

دختران به ترتیب پیشتاز گروه هنر و زبان های خارجه بودن 

پسران به ترتیب پیشتاز گروه های ریاضی ، تجربی و انسانی بودن 

میان ۳۰ نفر نخست گروه های ریاضی ، تجربی و انسانی ۲۲ نفر سمپادی بودن 

سهم مدارس دولتی فقط ۷ درصد بوده است 😳🥺😢

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من که تو هر دو نوع مدرسه دولتی و سمپاد و دو منطقه درس خوندم بشدت تایید میکنم سطح اموزش و امکانات و انتظارات کاملا متفاوته 

البته بچها همون هستن و از لحاظ هوش هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط اینه که مدارس سمپاد سخت کوش هارو جمع اوری کرده در صورتی که تو مدارس عادی هم پر هست 

و چیز دیگه هم اینکه جو مدارس سمپاد کاملا متفاوت هست تمامی بچه ها برای 25 صدم نمره حاضرند مدرسه رو اتیش بزنن و انقدر درس میخونن و فشار مدرسه و والدین روشونه که تعداد قابل توجهی معتاد به قرص های اکس وجود داره

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تو هر دو نوع مدرسه دولتی و سمپاد و دو منطقه درس خوندم بشدت تایید میکنم سطح اموزش و امکانات و ا ...

چه جو مریض گونه و استعداد کشی رو آموزش و پرورش به وجود آورده کاش همه چیز اصلاح بشه بچه ها گناه دارن خامن شدن اسباب سود همه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چه جو مریض گونه و استعداد کشی رو آموزش و پرورش به وجود آورده کاش همه چیز اصلاح بشه بچه ها گناه دارن ...

بله مدارس باید همه امکانات یکسان داشته باشن چ اونکه تو ناف تهرونم چه اون که تو روستاس

جدا از اموزش پرورش خود مردم هم بار منفی ایجاد میکنن با این تفکر که سمپادیا باهوشن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بله مدارس باید همه امکانات یکسان داشته باشن چ اونکه تو ناف تهرونم چه اون که تو روستاسجدا از اموزش پر ...

درسته موافقم