سلام ، بچه ها قضیه از این قراره که انصافا من دختر خوبی ام ، خوشگلم ، اخلاقام خوبه از انصاف گرفته تا خوش مشربی خوش خوش اخلاقی ،سختگیری هایی از بچگی داشتم ، استاندارد هام ب خاطر کمال گرایی زیاد بوده ، همیشه کار درست رو بخاطر درست بودنش انجام دادم و...خلاصه سرتونو درد نیارم ، اولش خواستگار داشتم تو دبیرستان ، با اینکه رسم ما نیست تو این سن ازدواج کنیم کلا منع و بد و زشت و عیب هست و بچه دونسته میشن آدما تو این سن سمت ما
دیگه حالا که سنم مناسبه و درکمم رفته بالا ، اگه توهم نباشه فک میکنم الان از ۴۵ ساله های فامیل هم بیشتر میفهمم چون دایره دوستام گسترده بوده بخاطر دانشگاه و فضای مجازی و کتاب های که خوندم از جغرافیا گرفته تا روانشناسی و تو حوزه های مختلف استارت آپ و جشنواره ها درخشیدم و تو جمع آدمای مختلف قرار گرفتم هرچند که اعتراف میکنم قدر نمیدونستم
قبلنا درکم پایین بود و اگه ازدواج میکردم مطمعنم که سر سادگی و واکنشی بودن و غرور بی خود از لجبازی و سر ب سری کردن با مادر شوهر و خواهر شوهر که آدما همچین سالم و بی کرم نیستن ب راحتی بهانه دستشون میدادم و میتونستن کیش و ماتم کنن با اینکه سرم ب کار خودمه ولی خب سادگی بده و خب آدمی ام ک فک میکنم باید حق و عدالت و حرف درست باشه و پافشاری میکردم که حالا که بزرگ شدم میفهمم آدمای ما دنبال این چیزا نیستن بالاخره منم بازی زندگی رو یادگرفتم
حالا فقط ی مشکل دارم که بد اونوق هستم ، دنبال ی آدم میگردم سطحش مث خودم بالا باشه سختگیر باشه ، امیدوارم زندگی رو زهر مارش نکنم و هم اینکه ی عیب بزرگ دارم اینکه پولدار نیستم دنبال آدم پولدار تر میگردم ، ن مساوی ، از قدیم هم دختر میرفته ی پله بالاتر ، الان ب پسرایی که میگم صادقانه بهشون برمیخوره انگار ارث باباشونو خوردم , ,میگن باید خودشونو بخوایم و از آدم پولکی بدشون میاد مگه ما آدما اگه پول و زیبایی و ادب و غیره رو ازمون سوا و جدا کنن چیزی ازمون میمونه ؟
حالا شما که زرنگین بگین کجا پیدا میشه ؟ سمت ما آدما اصول و قواعد خاص خودشون رو دارن ولی مذهب خیلی وقته که ازبین رفته ، یعنی مسجد و دعا و اینها نیست که برم خودمو نشون بدم ، چون پول هم نداریم تو خیلی جمع ها و مهمونی ها دعوت نیستیم یا خودمون نگرفتیم که مادر ها آشنا شن و منو در نظر بگیرن ، خودم باید ی کاری کنم ،تو خیابون هم ک نمیشه ، باورتون نمیشه همکلاسی های دانشگاهم از اینستا و تلگرام رفتن ازدواج کردن و راضین،😐 فقط من سرم بی کلاه موند، حالا گفتم شاید بد نباشه برم کافه های خوب و رستوران های خوب بالاشهر و گروه پسرایی ک میان میرنو برانداز کنم اگه آدم خوب داشت و پاتوقش بود منم برم و پاتوق منم بسه ، ازونجا آشنا شیم ، دیگه کجا ها هست؟