2777
2789

بچه ها من اوایل با دایود میرفتم خوب نتیحه گرفتم منتها یهو کلینیکش بست رفتم کندلا که فهمیدم فیک بوده تا ۱۲ جلسم رفتم..اخرم رفتم تیتاتیوم متاسفانه اپراتورش زن باحیایی نبود نرفتم دیگه‌‌..

یه کلینیک بگید که واقعا نتیجه گرفتید و برای منه دانشجو قیمتش بصرفه مثلا بالای ۹۰۰ تومن واقعا زیاده برام!خیلیم واجبه لیزر برم بدنم ب ژیلت حساسیت داره‌.ممنون میشم تبلیغ الکی نشه و واقعا یجای خوب معرفی کنید که اپراتورش کامل بندازه قیمتشم متوسط باشه

دستگاهی که رفتید نتیجه گرفتید هم بگید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام برم وای ترسیدم یعنی چی با حیا نبود یه خانوم مثلا چه میکرد

وسط لیزرش دوستش صدا میزد باهم بالا سر من حرف میزدن منم اونجا...از طرفی در باز میزاشت بعد من چشم بند داشتم متوجه نمیشدم اصلا رعایت نمیکرد..یجا بربد حس امنیتتون پایین نیاد 

کجا میرید چقدر میدید؟من الان یجا ت میرداماد پرسیدم خدایی ۱.۳۰۰ زیاده فول بادی اونم تازه نصفش حذف کرد ...

عزیزم من شمال ام اینجا فول بادی گفت ۲ میلیون میشه من اسفند ماه رفتم صورت کامل ۲۰۰ ولی هزینه اش خیلی زیاده قراره بعد عید ۳۵۰ کنه بخوام ی صورت رو ۳۵۰ بدم ک همش ۲ دقیقه طول میکشه خیلی زوره