2777
2789

هیچ مشکل بزرگی نداریم فقط بهم دیگه علاقه نداریم تفاهم نداریم سال تا سال رابطه نداریم از نظر احساسیم که از اول هیچی نبوده اصلا میبینمش میخوام بالا بیارم ناخوداگاه عصبی میشم از طرفیم نمیشه که طلاق بگیرم بخاطر ابرو و این حرفا دو تا از خواهرام جدا شدن اگه منم جدا بشم هیچی دیگه موندم قید ابرو پدرمادرمو بزنم یا قید خودمو 

یعنی همینطوری بیخودی حالت به هم‌مبخوره؟

محبتی نیست اصلا؟

بچه داری؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم بین شما و شوهرتون قضاوت کنم وای اگه حق با شما باشه و همه راهها رفتین و درست نشده حتما جدا بشین چون عمر و جوونی شما هدر میره و بعدا افسوس خوردن فایده ای نداره 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ابرو؟ عزیزم زندگی نکنی که دیگران حرف پشتت نزنن بخدا که هر جور باشی حرف میزنن مردم یا درست کن یا تموم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خب اگه تصمیمت به مونده و راه طلاق نداری بگرد دنبال اینکه حال رابطه تو خوب کنی. باید ی تلاش مضاعفی بک ...

تلاش زیاد کردم هی میخوام دلمو خوش کنم خوبه ها همه چیز پولی یدفه یه حرفی میزنه یا یکاری میکنه کلا دلم کنده میشه وقتی نه دوستم داره نه بلده درست حرف بزنه تشر میزنه به سرم بعد میگه من دارم باهات حرف میزنم تو حساسی

ابرو؟ عزیزم زندگی نکنی که دیگران حرف پشتت نزنن بخدا که هر جور باشی حرف میزنن مردم یا درست کن یا تموم

خودمم همینو میگم دلم برا پدر مادرم میسوزه وگرنه خودم ابرو حالیم نیست اگه اونا نبودن سریع جدا نیشدم

شاید مشکل دیگ باشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&