2777
2789
عنوان

معده درد

26 بازدید | 3 پست

سلام مادرم چند ماهی میشه که معده درد و حالت تهوع و سوزش داره قبلا هر هفته یه بار شاید درد میکرد ولی الا هر روز درد داره سابقه ورم معده و... هم داره تقریبا ۷،۸ سال پیش سر همین معده بستری شد و دکترا گفتن که زخم معده و ورم معده و میکروب معده داشت ولی چند سالی بود که حالش خوب شده بود شاید سالی یکی دو بار جزئی درد میکرد اما الا خیلی درد داره چون خواهرم کوچیکه و بهش شیر میده دکترم نمیره میگه با بچه سخته برم دکتر خودم خوب میشم یکم نگرانشم همش میترسم میگم نکنه دور از جون سرطان باشه کسایی که تجربشو دارن لطفا راهنمایی کنن 

مادرم منم همین مشکلو داشت براش از داروخونه شربت آدی ژل _اس بگیر خنثی کننده اسید سوسپانسیون هست

مادرتون درد شدید معده هم داشت؟ مادرم از دیشب معده اش درد میکنه بعضی هم موقع ها شکمشم درد میکنه فکر کنم از فشار درد معده اش که به شکمش میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتون درد شدید معده هم داشت؟ مادرم از دیشب معده اش درد میکنه بعضی هم موقع ها شکمشم درد میکنه فکر ک ...

درد معده از ناراحتی هم بوجود میاد احتمالا مادرتون سر یه موضوعی ناراحتی کردن و زده به معده اش جای نگرانی نیس همین شربتی که گفتمو براش بگیر 

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍