2777
2789
عنوان

کسی بوده فلوکستین مصرف کرده باشه

133 بازدید | 28 پست

ارومتون میکنه؟ منو گرا اروم نمیکنه

تو خیلی خیلی شرایط سختیم همش استرس دارم

۵ روزه دارم میخورمش تاثیرش از کی شروع میشه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چنساله مصرف میکنم .تادوهفته طول میکشه که تاثیرشو نشون بده

کاش بودتر نشون بده چون از شدت استرس شرایطم ببخشید اسهال شدم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
بعد دوهفته. و یا 4 هفته. صبر داشته باشین. بهتر میکنه. فلوکستین چند میخورین؟ وچه مقداردر روز؟ وکی؟

فلوکستین ۱۰ دکتر گفت

صبحا بعد صبونه

من چنساله مصرف میکنم .تادوهفته طول میکشه که تاثیرشو نشون بده

میشه لطف کنین بگین. چند ساله. و مدام استفاده کردین. یا قطع کردین. و اینکه دکتر همراهش داروی دیگه هم داده؟ یا به تنهایی. استفاده می کنین. وچه عوارضی داشته براتون ممنون میشم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

میشه لطف کنین بگین. چند ساله. و مدام استفاده کردین. یا قطع کردین. و اینکه دکتر همراهش داروی دیگه هم ...

من تقریبا سه سال استفاده میکردم یه چنسال حالم بهتر شد الان چن ماهه دوباره شروع کردم .اوایل قرصهایی دیگه هم مصرف میکردم بعد ازچن مدت فقط فلوکستین بهم جواب داد.عوارضش همش یبوست داشتم پلکم همش سنگین بود حالت خوابو داشتم ولی خواب نداشتم .کم حرف شده بودم 

خوب احتمالا بعد از یه مدت دو زشو زیاد کنه. داروی دیگه هم داده؟

نه 

الان تعطیلاته من همون ۵ روز پیش انلاین از یه دکتر مغز و عصاب ویزیت کرفتم گفتم بهش حالتامو گفت فلوکستین مصرف بکن پراپرانول هم گفت

من ازین جور داروها خیلی میترسم عوارض داشته بتشه ولی الان اونقدر شرایطم سخته که مجبورم بخورم

دکتر بهم کفت عوارض نداره دارو خوبیه

من استفاده میکردم ببخشید یبوست میشدم .نگران نباش بهتر میشی .دوز چند میخوری ؟

دوز ۱۰

گوارشم بخاطر استرس و اضطرابمه

من تقریبا سه سال استفاده میکردم یه چنسال حالم بهتر شد الان چن ماهه دوباره شروع کردم .اوایل قرصهایی د ...

آهان. ممنون که جواب دادین. ان شاالله خدا بهترین اتفاقاتو سر راهتون قرار بده. و سلامت باشین

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من تقریبا سه سال استفاده میکردم یه چنسال حالم بهتر شد الان چن ماهه دوباره شروع کردم .اوایل قرصهایی د ...

موقع قطع کردن چجوری قطع کردین؟

دکتر ب من گفت حداقل ۶ ماه خورده شه اگه که حالت بهتر بود به روز در میون بخور و اگه حالتات برنگشت قطع کن