2777
2789

ما طبقه ی بالای خونه مادر شوهرم هستیم دیشب شام مهمون داشتن ماهم رفتیم پایین همه دور سفره جمع شدیم شوهرم فکر کرد غذا کمه و به همه نمی‌رسه گفت من میل ندارم و نخورد

نگو خیلی گرسنشه رفته بیرون برای خودش فلافل خریده آورده گذاشته خونه 

من اومدم بالا گفتم عه ساندویچ گرفتی؟ اونم گفت آره من خوردم اینم آوردم برای تو منم باردارم نشستم خوردم با یدونه نوشابه 😐😭اصلا هم میل نداشتم بچه ها گفتم حالا که برا منم خریده نخورم میخوره تو ذوقش 🫠بعدش فهمیدم شوهرم برا خودش خریده بود 

اینقدر ناراحت شدم و عذاب وجدان گرفتم اون طفلی هم گشنه خوابید😞

خدا⁦♥️⁩

ای وای🥲🤦🏻‍♀️

اگر روزه نیستن براشون یه غذای خیلی خوشمزه درست کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان گریمممم میگیرههه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

کاش نصف میکردی میگفتی دونفره بیشتر میچسبه

همسرت خیلی مهربونه 🥺

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چه شوهر مهربونی

خدا حفظتون کنه بچه تو هم سالم بغل بگیری انشالا

اشکال نداره اتفاقه هیچکس با یک شب گرسنه خوابیدن مشکلی براش پیش نمیاد

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

چه شوهر مهربونی . خدا برای هم حفظتون‌کنه

اگه در توانت هست یه غذای خوشمزه درست کن و خوشحالش کن . 😋

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]