2777
2789
عنوان

شناسنامه کسی ک تو عقد جداشده المثنی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کار خوبی کردی مطمعنم در آینده به خودت افتخار میکنی فقط دوباره زود تصمیم به ازدواج نگیری

برای دوستمه عزیزم

اره واقعا خدا خیلی بهش رحم کرد که تو عقد فهمید 

المثنی نیست.المثنی برای زمانیه که شما شناسنامتو گم کردی بازم تازه دیگه مثل قدیم بزرگ روش نمیتویسن ال ...

من شناسنامه گم کرده بودم ده سال پیش المثنی گرفتم الان ۲۹ سالمه مجردم شوهرخواهرم فکرمیکنه قبلا شوهرکردم🤨الکی میگم مجردم

واقعا؟برای دوستمه همه بهش میگن المثنی میشه شناسنامش ولی تو عقد جدا شده و با همسرش رابطه ای نداشتن طل ...

آره.مادر من تازه زمان قدیم جدا شده تو عقد و باکره بوده شناسنامه اش المثنی نیست چه برسه الان.المثنی برای وقتیه که گم شده باشه.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من شناسنامه گم کرده بودم ده سال پیش المثنی گرفتم الان ۲۹ سالمه مجردم شوهرخواهرم فکرمیکنه قبلا شوهرکر ...

الان خیلی خوب شده دیگه توش نمی‌نویسن المثنی 

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

خداروشکر طلاق و جدایی شجاعت میخواد هرکس از پسش بر نمیاد

اره واقعا دوسال سختی کشید پسره خیلی اذیتش کرد با اینکه همه چیشم بخشیده بود طلاقش نمیداد اخرش دادگاه حکم داد بهش 

ممنون عزیزم خیلی محبت کردی♥️😍

خواهش می کنم عزیزم.❤️❤️

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!