2777
2789
عنوان

عروسی

65 بازدید | 10 پست

خانوما با این وضع شما باشید حاظرید مراسم عروسی بگیرید و یه شبه برا تالار ۲۰۰ میلیون خرج کنید 

یا اونو ببرید  مسافرت خارجه و یه هفته تفریح و عشق و حال

هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۲۰۰ تومن کدوم مسافرت خارجی

به نظرم عروس یه بار تو عمرش لباس عروس میپوشه اما داماد تو هر مراسمی میتونه کت و شلوار تن کنه؛حتی با تعداد کم عروسی بگیر یا با لباس عروس برو آتلیه 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
با ۲۰۰ تومن کدوم مسافرت خارجیبه نظرم عروس یه بار تو عمرش لباس عروس میپوشه اما داماد تو هر مراسمی میت ...

آتلیه و کلیپ اینا ک انجام میدم منظورم فقط تالار بود 

هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)
با ۲۰۰ تومن کدوم مسافرت خارجیبه نظرم عروس یه بار تو عمرش لباس عروس میپوشه اما داماد تو هر مراسمی میت ...

روسیه الان ۷ روزه نفری ۷۵ مالزی نفری ۱۰۶

روسیه الان ۷ روزه نفری ۷۵ مالزی نفری ۱۰۶

من واسه خودم موافق نیستم 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)