2777
2789

بچه ها من اولین بارمه وارد رابطه شدم حدود چند ماهی میشه من اصن ازش توقع کادو آنچنانی یا هیچیو ندارم ولی الان همه بهم میگن درسته نباید توقع بیجا داشته باشی ولی ی کادو ساده هم نمیتونه برات بخره؟من همش میگفتم مگه میخام از پسر مردم بکنم ولی الان ک فکرشو میکنم واقن هیچ کاری برام نکرده

مثلن برا ولن هیچی نخرید و معذرت خواهی کرد گفتم اشکال ندارد وضعیتش خوب نیست شاید 

ولی الان کلی ازش گذشته حتی ی شاخه گل هم نخرید برام تنها کادویی ک ازش گرفتم بیرون اولی ک رفتیم ی شاخه گل خرید واسم دیگه هیچیییی

حتی ی رستوران یا کافه هم نرفتیم باهم کلن هیچ خرجی نکرده 

الان ی پست فرستاد فلان لباس چقدر ب تو میاد منم رو خنده گفتم بخرش برام تا بپوشم 

لباسه بی حجابه بعد گفت اگع واسه خودم میپوشیدی حتما ولی تو حتی عکسش هم نمیفرستی برام

بنظرتون این آدم خسیسه؟پوووف نمی‌دونم چیکار کنم خیلی دوستم داره ولی این رفتارشو نمی‌دونم حتی چند وقت بود بهش گفتم ی تخم مرغ شانسی بخر برام هی می‌گفت یادم رفت منم قهر میکردم دیگه اصن نخرید منم نگفتم مگه توقع زیادیه آخه

من خودم سرکار میرم همیشه هرچی دلم میخواست خودم برا خودم می‌خریدم ولی دوست داشتم یچیز کوچیک لاقل برام بخره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته با همین و اینکه پسره چند سالشه و اینکه شغلی داره یا درآمدی داره؟ 

من سه سال بود با نامزدم دوست بودم و تازه نامزد کردم یعنی نصف قرار هارو من حساب میکردم تو اون سه سال هم برام کادو هیچی نخرید چون یا دوسال سرباز بود یا قبلش کار درست و حسابی نداشت ولی تا پول میومد دستش کلش رو خرجم میکرد مهم اینه ببینی وضعیت طرف چطوره و از درآمدش باید خبر داشته باشی که ببینی وقتی داره خرج میکنه یا وقتی نداره مجبوره که خرج نکنه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
دوستم داره آخه همش داره راجب ازدواج حرف میزنه ک رفتیم خونه خودمون فلان میکنیم

معمولا پسرا واسه گول زدن دخترا از فعل آینده استفاده میکنن 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
چند وقته با همین و اینکه پسره چند سالشه و اینکه شغلی داره یا درآمدی داره؟ من سه سال بود با نامزدم دو ...

حدود ۴ ماهی میشه ۲۴ سالشه

تابلو سازه برا داداشش کار میکنه خودش میگه همش برا قسطاش می‌ره و اندازه پول  پاکت سیگار هم نمی‌مونه براش

با کمال احترام حواسمون باشه...

حروم خدا رو حلال نکیم که ...

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
اسم یه شاخه گل خریدن کندن نیس اگه پسری دوستت داشته باشه بدون گفتنت برات هدیه میخره و یه تخم مرغ شانس ...

مثلن میدونه کالباس خیلی دوست دارم هر دفعه چی بشه وقتی میاد پیشم برام کالباس میخره فقط تنها خرجش همینه