2777
2789

به برنامه نویسی علاقه دارم و رشته خودم هم کامپیوتره میخوام تابستون شروع کنم 

قشنگ صفر تا صدشو

فعلا هیچی نمیدونم ازش

میخوام اول از طراحی سایت و اینا شروع کنم چون شنیدم آسون تره

لطفا اگه چیزی از برنامه نویسی میدونین بهم مشاوره بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای شروع یادگیری برنامه نویسی دوتا روش رو پیشنهاد میکنم. که با توجه به خصوصیات روحیتونه.

اگه بیشتر به هنر و زیباسازی به اصطلاح ظاهر یه سایت علاقه دارید و میخایین یه سایت خوشگل بالا بیارید اول همون مسیر html, css, javascript و برید.

ولی اگه ذهن تحلیلی دارید و دوس دارید بیشتر خودتون رو توی چالش بندازید و حل معما رو بیشتر دوس دارید اول برید، زبون های پایه مثل C++ یا جاوا  رو یاد بگیرید. تا پایه و مفاهیم اولیه و اصلیه برنامه نویسی رو درک کنید، بعدش برید سراغ html css javascript. در کل کدنویسی سمت بکند یکم پیچیده تر از فرانت هستش.

سلام 

اینکه از آسونتر شروع بکنید مسیر اشتباهیه

شما باید از اصول دقیق پیروی بکنید تا سریعتر به نتیجه برسید و طراحی وب یا برنامه نویسی وب هم برای شروع برنامه نویسی خوب نیست ( خودم برنامه نویسی وب هستم )

اول باید مبانی برنامه نویسی را کامل یاد بگیرید بعدش  حداقل یک زبان قوی مثل سی پلاس پلاس را یادبگیرید تا بتونید برنامه نویسی را درک کنید.

بعد میتونید خیلی راحت زبانهای برنامه نویسی وب را یاد بگیرید و یک برنامه نویس وب بشید.

بهترین پاسخی که میشه به شما داد اینه : دوره ی با کیفیت تهیه کنید زیر نظر یک استاد باتجربه ی برنامه نویسی آموزش ببینید. غیر این نمیتونید پیشرفت خاصی بکنید و اگه بکنید هم حرکت شما خیلی آهسته و حلزونی میشه شاید ده سال طول بکشه و برنامه نویس نشی ! ولی استفاده از تجربه ی یک استاد مثل بمب میترکونه