2777
2789

دامن آلوده و بار گناه آورده ام

گر چه آهی در بساطم نیست آه آورده ام
هر که بودم هر که هستم با کسی مربوط نیست
بر امام مهربان خود پناه آورده ام

هر که آرد تحفه ای در محضر مولای خود
من دو دست خالی و کوه گناه آورده ام

در کرم شه را گدا باید گدا را نیز شاه
من گدا دست گدایی سوی شاه آورده ام

بر کبوترهای صحنت هدیه ی ناقابلی است
گندم اشکی که در این بارگاه آورده ام

ناله ام در سینه، اشگم در بصر، سوزم به دل
نامه ای چون دود آه خود سیاه آورده ام

نی عجل با کوه عصیان عفو، نازم را کشد
رو به سوی مظهر عفو اله آورده ام

ذرّه بودم زائر شمس الشّموسم کرده اند
قطره ای بودم به این دریا پناه آورده ام

گر چه هستم قطره ای ناچیز، یک دریای اشک
هدیه بر مولای خود روحی فداه آورده ام

هر فقیری هست دست خالیش سرمایه اش
من فقیرم دست خالی را گواه آورده ام

💔یا امام رضا جان ؛خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش 💔

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم حال مامان تون چطوره؟بهتر شدن؟

سلام عزیزم، الحمدلله، در حال شیمی درمانی هستند، امیدمون به خداست، لطفاً تو دعاهاتون فراموشش نکنید، از لحاظ روحی و هم جسمی خیلی ضعیف شده، چشم امیدمون به رحمت خدا و لطف ائمه است . ممنونم دوست خوبم از احوالپرسی تون، ان شالله تندرستی و سلامتی همراه همیشگی شما و عزیزانت باشه 😘🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام عزیزم، الحمدلله، در حال شیمی درمانی هستند، امیدمون به خداست، لطفاً تو دعاهاتون فراموشش نکنید، ا ...

ان شاالله بهتر بشن

شما هم نرگس من رو دعا کنید

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
ان شاالله بهتر بشنشما هم نرگس من رو دعا کنید

ان شالله. به روی چشمام عزیزم 💚

خب بی شعور مگه من درخواست خصوصی دادم که اینجوری میگی ،خدا ازت نگذره که قضاوت کری ،نفرینت میکنم

بیشعور خودتی، اره فرستادیو پس گرفتی، متآسفانه اسکرین شات نگرفتم همون موقع، بزار خدا ازم نگذره که به ادمی مثل تو هر چی لایق بود گفتم، ریپلای کتی نی نی یار تگ میکنم بیاد کلا کاربریت رو تعلیق کنه 

بیشعور خودتی، اره فرستادیو پس گرفتی، متآسفانه اسکرین شات نگرفتم همون موقع، بزار خدا ازم نگذره که به ...

تو حق نداری زیر پست من توهین کنی ، قضاوت با خداست، اگه من اونجوری که تومیگی بودم باشه ولی اگه بهم تهمت زدی و به من ناسزا گفتی حلالت نمیکنم چون بهم فشار اومد،