2777
2789

آره باور میکنم  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خواب هم که می‌بینید از جنس برزخ هست منتها شدتش کمه و یا یادتون میره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما خواب هم که می‌بینید از جنس برزخ هست منتها شدتش کمه و یا یادتون میره

خب همون ادم یادش میره و بنظر من اگر چیزی هست که بشه زندگی ادم تغییر کنه پس بهتره همه تجربش کنن

زندگی پس از زندگی اغراق آمیز هست و مشخص دروغ داره توش بخاطر جذاب تر کردن ویدیو

اما ماه عسل نسبتا بهتر بود آدم باور می‌کرد یکی از دوستای بابام رفت و حرفاش راست بود 

مگه قراره همه تجربه کنن . به کار خدا هم ایراد میگیرین. 

باور هم می کنم چون چیزایی که میگن خودم تو اطرافیان لحظه ی مرگشون دیدم . چیزایی دیدم که با حرفهای اینا مطابقت داره .

نمی تونه هم ساخته ی مغز باشه چون مغز چیزایی رو که تجربه نکرده و ندیده نمی تونه تداعی کنه . گاها هم چیزایی میگن که مربوط به بعد اتفاق هست که اصلا مغز هیچی در موردش ثبت شده نداره.  

ببین یه چیزی بگم بهتون!؟

من خودم حافظ قرآنم و الهیات میخونم‌.ببین عزیزم بر فرض که یه نفر بمیره که اون چیزب که تو تلویزیون میارن مرگ نیست!تجربه نزدیک به مرگه خب!

وقتی آدم میمیره اصلا نه میره بهشت نه میره جهنم!تو یه فضای حائلی به اسم برزخ نگهش میدارن تا روز قیامت

حالا میان میگن مارو بردن تو جهنم گفتن این جا جهنمه شاید جهنم رو دیده باشن واسشون نشون دادن ولی این که آدم رو ببرن اونجا عذاب کنن تا جایی که من میدونم همچین چیزی تا روز محشر نیست یعنی از روز محشر حساب کتاب شروع میشه!

خب!؟حالا بازم برید تحقیق کنید

با آریاس بدرخش