2777
2789

شرکت های بیمه ای زیادی هست الان، اما من یکی دوماه پیش برای یه شرکتو دیدم که اینترنتی میپرسه ازت مراحلو کم میکنه در آخر کارشناس زنگ میزنه باتوجه به خواسته های خودت، مثل جاهای دیگه بزور بیمه بهت نمیفروشن حق انتخاب داری میتونیم نخری ، اگر خواستی بگو بهت بدم آدرس سایتشو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=52201315]سلام بله شما خریدین؟[/QUOTEبه نظرم اول برو یه مشاوره انلاین بگیر اگر خواستی همونجا بخر نخواستیم میتونی بری مستقیم شرکت بیمه بخری

یه سرچ بزن بیمه بازار یه قسمت مشاوره داره که لزوما نمیخواد بیمه بخری با توجه به سوالایی که میپرسه نیازمندیتو درمیاره بعدشم میتونی از همونجا بخری نخواستیم میتونی بیمه ای که بهت پیشنهاد داده رو بری مستقیم از خودشون بخری

شرکت های بیمه ای زیادی هست الان، اما من یکی دوماه پیش برای یه شرکتو دیدم که اینترنتی میپرسه ازت مراح ...

اخه نمیدونم میشه به سایت های اینترنتی اعتماد کرد یا نه بالاخره مبلغ زیادی میخوام بریزم و برام مهمه

اخه بیمه ایران و میخوندم توانگریش پایین ادم میترسه 20 سال دیگه کلا ورشکسته بشه

عزیزم بیمه ایران دولتی امکان ورشکستگی نداره در ضمن من خودم نمایندگی بیمه ایران رو دارم اینجور که بیمه ایران خسارت میده هیچ شرکتی نمیده