2777
2789

تازه بچه دار شدیم به هزار تا دارو بچه دار شدیم الان داره به من خیانت میکنه نامرد تو پیاماش دیدم دنبال سویت بوده که با دوست دخترش بره 

من احمق اونروز زنگ زده بودم یکم زود بیا بریم بیرون نیومد شب ساعت ۱۲ اومد دنبالمون من به خدا فهمیدم زنگ زدم ۱۱ شب گوشیش خاموش کرد

ناراحتم حالم بده میخوام برم

از یه طرف بچه خرجش موندم

یه ۲۵۰ میلیونی طلا دارم با سند ماشین که به ناممه

کلی وامم به نامم برداشته نامرد

میخوام برم کم کم وسایلمو میبرم خونه مامانم بعد بچه رو هم میبرم چون اگه بگم نمیزاره ببرمش 

نامرد اصلا به رو نمی آورد نامرد

بچه رو هم کاش به جا مهرم بده نهایت مامانم نگه میداره میرم کار میکنم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ شاید نبوده با اون مطمئنی

یعنی چی نمیفهمم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
اگر بی وفایی قابل بخشش بود الان شیطان کنار خدا نشسته بود ،بچه ات رو تنها بزرگ کن سخت هست ولی بهتر از ...

اره نهایت یکم سخت میگذره چاره ندارم میرم کار میکنم الان یه منشی ۱۵ تومن حقوق میگیره چاره ندارم

بمون ننه ش رو بیار جلو چشمش . کجا بری؟ ضعیف نباش

چیکار کنم مثلا

میدان را خالی نکن. چه ساده ای. تازه باید بچه بندازی سرش ببینی کی میاد جمع کنه. میدان خالی نکن

چیکار کنم بمونم چیکار کنم به نطرت

مامانم بدونه یه دقیقه هم نمیزاره بمونم 

تو نطرت چیه چیکار کنم 

یعنی میگم از کجا میدونی شاید سوئیت واسه رفیقش گرفته

نه بابا نوشته با دوست دخترم میام مشکلی نداره بعد از یه زنه پرسیده هزینه چنده اینا