شیرین_بی_فرهاد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3759 عنوان نزدیک 8 کیلو چاق شدم ولی هیچکس نمیفهمه چرا بنظرتون 142 بازدید | 15 پست قدم ۱۷۰ وزنم ۵۴ بود الان شدم 61 ولی ب هرکی میگم میگه امکان نداره اصلا تغییر نکردی لباس هامم تقریبا تغییر نکردن شاید درحد ی سایز تنگ شدن شایدم نه تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ... 1404/01/04 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مونا12345 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 5244 چجوری چاق شدی بگو بهم منم شم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
titi78تیتی عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1080 چون از تو خیلی خالی هستی و بیشنر باید وزن بگیری تازه چاله چوله هات داره پر میشه منم اینجوری بودم ده کیلو چاق شدم هیچکی نفهمید پنج کیلو دیگ چاق شدم همه فهمیدن
شیرین_بی_فرهاد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3759 چجوری چاق شدی بگو بهم منم شم ۲ ساله درس میخونم واسه کنکور هیچگونه تحرکی ندارم بی تحرک مطلقم ب اندازه جن بی بسم الله هم غذا میخورم هله و هوله هم کارمهمن ژن لاغری شدید داشتم وگرنه هرکسی جای من بود ۱۰۰ کیلو رو رد کرده بود تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
شیرین_بی_فرهاد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3759 چون از تو خیلی خالی هستی و بیشنر باید وزن بگیری تازه چاله چوله هات داره پر میشه منم اینجوری بودم ده ... 😁😁😁یعنی کجاهام خالیههه تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
titi78تیتی عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1080 تازه تو قدت از منم خیلی بلند تره من ۱۶۱ از ۴۷شده بودم ۵۵ هیچکس نقهمید بعد که شدم ۶۰ و بعدش ۶۳ دیگ مشخص شد
شیرین_بی_فرهاد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3759 چون قدت بلنده واینکه هنوز تا اضافه وزن جا داری اره الان لاغرم ب هرکی میگم بهم میاد چند کیلو باشم همون ۵۰ رو میگه تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
titi78تیتی عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1080 😁😁😁یعنی کجاهام خالیههه نمیدونم کجاهات خالیه ولی باوزنی که گفتی هنوز ده کیلو باوزن نرمال فاصله داری تازه بعد اون مشخص میشی
شیرین_بی_فرهاد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3759 تازه تو قدت از منم خیلی بلند تره من ۱۶۱ از ۴۷شده بودم ۵۵ هیچکس نقهمید بعد که شدم ۶۰ و بعدش ۶۳ دی ... اوو ماشالله تو دیگ خیلی راحت بودی هرچی پر شدی هیچکس نفهمید😁 تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
شیرین_بی_فرهاد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3759 چه خوش تیپی مرسی عزیزم قبلا هیکلم واقعا خوب بود ولی الان نه 🥲💔 تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
شیرین_بی_فرهاد مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3759 نمیدونم کجاهات خالیه ولی باوزنی که گفتی هنوز ده کیلو باوزن نرمال فاصله داری تازه بعد اون مشخص میشی وای خدا نکنه چاق شم دیگه😂 صورتم پر میشه بدم میادصورت پر هم بهم میاد ولی دوست ندارم تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
عشقمدلی عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 7247 اره الان لاغرم ب هرکی میگم بهم میاد چند کیلو باشم همون ۵۰ رو میگه منم ی جاری دارم قدش فقط سه سانت ازم بلندتره اون ۸۱کیلو منم ۷۹هر کی میبینه بهش میگه لاغرا