2777
2789

هیچوقت دین اسلام رو به حاشیه مراسمات زندگیتون محدود نکنید

دستورالعملشو تو زندگیتون بیارید میبینید چقدر از خطرات در امانید

خدا رابطه ج ن سی با نامحرم رو حرام کرده چون تو تاپیکا دارم میبینم چقدر دخترا ضرر کردند و مزگن گذاسته رفته

خدا نماز رو واجب کرده چون هر وقت میخونیمش یه احساس ارامش و نزدیکی به خدا ازش مبگیرزم

خداوند حسادت رو منع کرده چون میخواد بگه که از خودم بخواه تا بهت بدهم و براش تلاش کن تا بی نیازت کنم

دستورات اسلام خیلی بجا و مناسب زندگیه

به اسم روشن فکری خودمون رو کور نکنیم

اگه قانون هایی رو برداریم میشه آزادی ولی حقیقت ازنه  انسان هیچوقت آزاد نیست هر کنشی واکنشی داره

پس هر عمل مفیدی که خدا تو اسلام دستور داده عکسالعمل مفیدی هم توش هست

و اون چیزی که خدا منعش کرده برید سمتش حتما ضرری توش هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه با هرکسی رابطه نداشته باشی یا حسود نباشی

چیز کاملا واضح و مشخصیه لازم نیست حتما اسلام بگه که

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اینکه با هرکسی رابطه نداشته باشی یا حسود نباشیچیز کاملا واضح و مشخصیه لازم نیست حتما اسلام بگه که

بله ولی کسایی که از عمق دین باورش دارند کهومنع شده وسوسه نمیشن تستش کنند ببینم تهش چیه

اینکه با هرکسی رابطه نداشته باشی یا حسود نباشیچیز کاملا واضح و مشخصیه لازم نیست حتما اسلام بگه که

سواد که نباشه همین میشه دیگه چهارتا جمله میخونن فکر میکنن عالم دهل شدن.. همه رو بزور میخوان ببرن بهشت

سواد که نباشه همین میشه دیگه چهارتا جمله میخونن فکر میکنن عالم دهل شدن.. همه رو بزور میخوان ببرن بهش ...

دین راه  خیر خودشو میگه

به عقل کمک میکنه مثل فانوس

شر و شیطان هم وسوسه های خودشو داره و کمک دهندش هم لذت زودگذره

کسی نمیتونه بزور کسی رو بهشت یا جهنم ببره

چون انسان سرمایه بزرگی به اسم اختیار داره

دین راه خیر خودشو میگهبه عقل کمک میکنه مثل فانوسشر و شیطان هم وسوسه های خودشو داره و کمک دهندش هم ل ...

همه ادیان به خوبی و راه خیر هدایت کردن همشون یه چیزی میگن تفاهمشون سر وجود خداست.. همینکه خداپرست باشی کافیه دیگه اینکه چه دینی داشته باشی اهمیت نداره تعصب در دین باعث جهل و حماقت میشه 

همه ادیان به خوبی و راه خیر هدایت کردن همشون یه چیزی میگن تفاهمشون سر وجود خداست.. همینکه خداپرست با ...

انسان عقل داره وقتی دین دستور خاصی رو میده میتونه بسنجه چقدر حق گفته و به نفعشه یا نه

شاید احکامشون فرق کنه ولی

هیچ دینی نگفته رابطه ازاد داشته باشید

دروغ بگید

ظلم کنید

حسادت کنید 

مسخره کنید 

مال کسی رو بخورید