2777
2789

یعنی کسایی بودند که بهم ظلم کردند  در حد معجزه خدا بلافاصله زدشون زمین جلو چشمم

شما فکرشو کن  یه زن غریبه رهگذر بهم ظلم کرد یکماه بعد همون زن که فکرشم نمیکردم مجدد روزی  بخوام ببینمش اومد افتاد به خواری  جلو چشمم

دیگه اشنا و فامیل جای خود که چه بلایی خدا سرشون اورد

البته من خودمم اعتراف میکنم تحت تاثیر مسائلی ناخواسته  ظلم کردم

یسال بعد  تاوانشو دادم وقتی داشتم تاوان میدادم همون ادمایی که بهشون ظلم کردند افتادند به یادم ...شاید خودشون خبر ندارند من دارم تاوان میدم ولی من میدونم تاوان اوناست

واینم بگم یه تعدادی هم هستند که حقمو خوردند ولی خدا هنوز به حسابشون نرسیده شاید گذاشته به حساب قیامت یا زمان دیگه ای  یا شایدم دارند تاوان میدن خبر هم دارند که تاوان منو دارند میدن ولی من بی خبر باشم

ولی این یک حقیقته که واقعا خدا میبینه و حق مظلوم رو میگیره چون خداوند عادله

کسایی که ایمانشون قوی هست فقط میتونند درک کنند.

همیشه بسپارید و واگذارکنید بخدا این یک امتحان الهی بزرگه که چقدر خدا رو میبینید �🫰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم. یعنی میشه منم ببینم داره تاوان میده ظلمی که بهم کرده بهش برگرده؟ فقط دلم به این خوشه خدا ب ...

شک نکن چوب خدا صدا نداره دنیا بی قانون نیست نظم الهی رو نگاا کن شب و روز دروغ نیست همه چی دقیق و منظمه چرا ظلم انسانها رو براش ترازو نذاره

خدامون عادله فقط کافیه صداش کنی 

شک نکن چوب خدا صدا نداره دنیا بی قانون نیست نظم الهی رو نگاا کن شب و روز دروغ نیست همه چی دقیق و منظ ...

اخه پس چرا این همه سال اشک منو دید هیچی نمیگه. دلم انقدر شکسته

عزیزم شما حتما خدا نگاه ویژه ای بهت داره ..من یک آدم ظالم میشناسم هر روز از قبلش بهتر میشهگاهی وقتا ...

منم دیدم. شوهرمه. هر روز بهتر میشه. تازه دیشب منو نفرین هم میکرد میگفت خدا خیلی دوسنم داره. گاهی فکر میکنم راست میگه خدا خیلی دوستش داره

عزیزم شما حتما خدا نگاه ویژه ای بهت داره ..من یک آدم ظالم میشناسم هر روز از قبلش بهتر میشهگاهی وقتا ...

منم خیلی وقتا ناامید میشم ولی از بالا نگاه کنی میببینی ته همه چیز مرگه

یعنی خدا انقدر عادل نیست اون دنیا به حسابش برسه؟؟؟؟

چرا خواب هامون بعضییاش به حقیقت تبدیل میشه خدا حتی میخاد بگه من از ایندت خبر دارم و نشانه هاش رو به وسیله خواب به  مامیگه 

بنظرم این تقدیر و ازمایش خداست ولی باید بهش بسپاریم ک لطفش شامل حالمون بشه

منک بابامه بعدشم فامیلاش ولی خب....

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)