2777
2789
درچه حالی الان ارومی

الان خوبم ینی ازش هیچ خبری ندارم زنده ست مرده هیچی 

خودمم سراغش رو نگرفتم چون پیام ها رو من پاک کردم دو طرفه و نمیخوام به اون رابطه برگردم 

به جای این شروع کردم روی اعتماد به نفسم کار کردن واقعا اونه باید منت من رو بکشه به قولی آرزوی هر پسریه توی زندگیش باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس جیکار کنیم بریم توی خط هم جنس اخه🤭😂

نه بابا مگه دیوونه ای اونکه اصلا انحراف جنسیه 

گفتم پسری رو پیدا کن که سرش به تنش برسه البته اولش زندگی خودت رو اوکی کن بعد همچین پسری خودش میاد

یک نصیحتت‌ میکنم برای آشنایی با مردا تا هیچوقت شکست نخوری 

اولین آشنا نشو بچسب به زندگیت موفق شو آدم حسابی که بشی آدم حسابی پیدات می‌کنه

دوماه اگرم خواستی آشنا بشی 

تا شش ماه یا هشت ماه اول اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلااااااااا

دل نبند🙌 دل نبند

زیرا پردازی نکن چون وابسته تصوراتت‌ میشی نه اون

اجازه بده اون خودشو بهت ثابت کنه

لطفاً به ابراز علاقه زبون بازی نمیدونم‌چرا و پرت محبت های فیک قربون صدقه های خرکی‌ دل نبند دلتو خوش نکن

یه دختر آگاه و باکلاس باش 

هیجان زده نشو

نباید ارزش خودتو با زبون بازی هولا‌ پایین بیاری

محتاط عمل کن

موفقیت زمانیه‌ که یکسال اول وابسته نشی آشنا بشو شناخت پیدا کن گفتگو بکن ولی اجازه بده خودشو با عمل بهت ثابت کنه البته باید اون عملاشو‌ هم دقت کنید فیک نباشه پس حداقل یکسال لابد خودشو بهت ثابت کنه نچسب بهش زندگی خودتو داشته باش

وابسته نشو

وابسته نشو

وابسته نشو

بدبخت میشی 

برو باشگاه سرکار درس بخون و خودتو سرگرم کن

به قیافت هیکلت بری 

وابسته نشو 

نشو نشو

بزار با عمل خودشو بهت ثابت کنه

وگرنه این حرفا باد هواست 

هرگز تن نده به خواسته هلشون‌ تا وقتی رسمی نشده نیومده جلو

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
۲۰ سال

همسن‌ هستیم

ما توی سنی هستیم که زود دل می‌بندیم

زود گول میخوریم

زود صداقت به خرج میدیم

زود وابسته میشیم

سریع باور میکنیم

و بدون هیچ ارزیابی بدون هیچ سنجیدنی‌ حرفای طرفو باور میکنیم

اشتباهه اشتباهه اشتباهه

فقط باید دقت کنی گول نخوری

عاشق باش ولی از قلبت حسابی مراقبت کن که اگر شکست دیگه هیچوقت درست نمیشه هیچوقتتتتت

چیزی که من تجربه کردم و هنوز داغ دلم آروم نشد بعداز چندین سال

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
یک نصیحتت‌ میکنم برای آشنایی با مردا تا هیچوقت شکست نخوری اولین آشنا نشو بچسب به زندگیت موفق شو آدم ...

میدونی نصیحت هات دقیقا چیزیه که بهش رسیدم واقعا متوجه شدم و فهمیدم چشم حتما ممنون از حرفات کمک کننده ست 

همسن‌ هستیمما توی سنی هستیم که زود دل می‌بندیمزود گول میخوریمزود صداقت به خرج میدیمزود وابسته میشیمس ...

منم خودم قلبم شکست ولی هر چیزی بهایی داره باید پرداخت میکردیم تا دیگه این اشتباه رو تکرار نکنیم

منم خودم قلبم شکست ولی هر چیزی بهایی داره باید پرداخت میکردیم تا دیگه این اشتباه رو تکرار نکنیم

ولشون‌ کن بابا

بخدا من چندین ساله سینگلم اصلا پا نمیدم

خیلیا هستن که بخوام باهام آشنا بشن ولی خودم نمیخوام

فقط می‌خوام موفق بشم عشق دنیارو بکنم با پول خودم سفرای دور دنیا برم چهارتا ادم اینجا ببینم چهارتا ادم اونور ببینم  یکم چشمام باز بشه البته منظورم از دیدن رل‌ زدن نیستا کلی میگم ما خام هستیم و بی تجربه باید از نقطه امنت‌ خارج بشی به هدف بگیرم تو دستت صبح و شب براش تلاش کن اینگار که قرار نیست دیگه زنده بمونی و فرصت الان هست پس تا جون داری تلاش کن البته دور از جونتاا‌ جوری واسه موفقیتت‌ تلاش کن که وقتی موفق شدی حرف نزنی خودش سر و صدا کنه اصلا به حاشیه های کل نکن

تا صد سالگی هم پسر هست که بخواد باهاش آشنا بشی پس سن طلاییتو صرف این آشغالا نکن همشون از دم مشکل دارن و هولن‌ اصلا با زندگیت باز ینکن موفق بشوم بعداز آدم حسابی میاد سمتت‌