2777
2789

واسه نی نی سایت و تاپیک زدن چطور خوابت نمیاد؟

با لحن مامانا بخون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بقیه رو ول کن شکم رو نمیشه بیخیال شد ، الان پا نشی ، سه ساعت دیگه از درد پات میکنه!

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 خب تنم نمیتونه پاشه این خوابدست😂

😂😂 پاشو تنبلی نکن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بقیه رو ول کن شکم رو نمیشه بیخیال شد ، الان پا نشی ، سه ساعت دیگه از درد پات میکنه!

آره خیلی گشنمه غذا رو دوست نداشتم کم خوردم از سرشب گشنمه

ولی چه ربطی به پااا داره😐😂

احسنت
آره خیلی گشنمه غذا رو دوست نداشتم کم خوردم از سرشب گشنمهولی چه ربطی به پااا داره😐😂

ربطی نداره ، نوشتم پات میکنه یعنی بلندت میکنه!😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

فک نکنم بلندم کنه😂لش لش شدم

خب پس ادامه بده به چُرت زدنت !

1
5
10
15
20
25
30
35
40