2777
2789

سالهاست تو شهر غربت زندگی میکنم با هیچ کسیرفت وآمد ندارم شوهرم خدا رو شکر خوبه

روزی هزار بار به یاد شهر و وطنم هستم از وقتی پدرومادرم فوت کردند سر پناهی ندارم بعد از چهار سال عید اومدم شهرمون  خونه خواهرام احساس مهمان دارم اگر پدرومادر زنده بودند چقدر زندگیم قشنگ میشد اکر دوتا بچه های شیطونم هم اذیت می‌کردند هیچ خیالم نبود ایام عیدی تن وبدنم میلرزه الان مهمون میاد براشون ..دلم خیلی تنگ شده برای پدر ومادرم

دلم گرفت 🥺🥺❤️🌹

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت شون کنه آدم تنها میاد تنها میره عزیزم همینکه همسرت خوبه جا شکر داره خیلی ها همونم ندارن همیشه به داشته هات نگاه کن خیلی ها پدر مادر بد دارن که بخاطر اونا زجر میکشن گلم اگه بخای به نداشته هات توجه کنی کلا از زندگیت لذت نمی‌بری هرچی داری همونم ندارن خیلی ها کارتن خواب هستن خانواده خوب ندارن همدم خوب ندارن بچه یتیم دارن گلم با داشته هات شاکر باش سعی کن کار خیر انجام بدی که اونا بت افتخار کنن از طرف اونا به یتیم خونه ها شیرخوارگاه کمک کن هم روحیه ات بهتر میشه شی خوارگاه شهرتون یتیم خونه ها نوزاد به روزه دارن که والدین اونا اونا را ول کردن یا مردن تا 18 ساله بری اصلا طفلی ها تشنه محبت هستن برو بشون سر بزن ببین برا یه لبخند چقد محتاج هستن ثوابش را به پدر مادرت هدیه کن 

عزیزم این چ حرفیه توام مهمانشونی، اینحوری فکر نکن.

هرموق میری دست پر برو ،خجالت هم نکش، 

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
خدا رحمت شون کنه آدم تنها میاد تنها میره عزیزم همینکه همسرت خوبه جا شکر داره خیلی ها همونم ندارن همی ...

عزمزم درست میگی خودم بنده خار و ناسپاس و روسیاه درگاه خدا هستم