2777
2789
عنوان

آقا هستم لطفا بیاید نظری بدید

252 بازدید | 22 پست

سلام آقا هستم،

خانم‌های محترم

عذر میخوام که وارد سایت زنانه شما شدم، 

اما مسئله‌ایی ذهن من رو درگیر کرده که فکر میکنم نظر شما میتونه به من کمک کنه،

من الان ۲۱ سالمه و دانشجوی فرهنگیان هستم(داشنجوی فرهنگیان نیروی رسمی آموزش و پرورش هست و بعد از فارغ‌التحصیلی بدون سربازی مستقیم باید بره سر کار درس بده)، و ۲۴ سالگی فارغ‌الاتحصیل میشم، اولش فکر میکردم که همینکه فارغ‌التحصیل شدم برای ازدواج اقدام کنم و همون سال فارغ‌التحصیل شدنم ازدواج کنم، اما جدیداً با نظرات و حرف‌های متفاوتی روبرو شدم که میگن اگه بخواهی بدون هیچ‌چیزی و صرفا با حقوق ناچیز معلمی ازدواج کنی دیگه نمیتونی پیشرفت کنی و تا آخر عمر برای تامین مخارج زندگی باید درجا بزنی، و بهترین کار این هست که کمی خودت رو جمع‌وجور کنی و ۲۷یا۲۸ سالگی به بعد بهش فکر کنی، و اما بیاید دو مورد رو بررسی کنیم:

مورد اول که ازدواج در ۲۴ سالگی هست که خوب در اون سن چیز خاصی جز حقوق کم معلمی ندارم و همسرم اگه شاغل باشه اوضاع کمی بهتره و اگه نباشه باید خیلی چیز‌ها رو تحمل کنیم، بدون ماشین زندگی کردن که باعث میشه هرجایی دلت بخواد نتونی بری، باجیب خالی هر چیزی دلت خواست نتونی بخوری و هرچیزی دلت خواست نتونی بپوشی و در کل زندگی در اون شرایط یک سری محدودیت‌هایی رو خواهد داشت که هردوطرف باید تحمل کنیم، اما اگه خوشبینانه نگاه کنیم و طرف مقابل هم درکت کنه و همراهی کنه میشه زندگی خوبی رو داشت و حتی اگه دو نفر باهوش باشن میتونن پیشرفت کنن و یک زندگی خوب برا خودشون جور کنن،

اما مورد دوم که ۲۷یا۲۸ سالگی به بعد هست طبعاً یک چیزی برای خودم جمع کرده‌ام و زندگی کمی بهتر خواهد بود. 

حالا نظر شما چیه؟

ضمنا نه رل دارم و نه دوست دختری و کلا نداشتم‌.

و اینکه از شرایط روحی خودم بخوام بگم این هست که وقتی در خیابان یا بازار هستم و میبینم دختر و پسری در کنار هم راه میرن با کلی حسرت  نگاه میکنم و بعد به خودم میگم اشکال نداره، تحمل کن، صبر کن زمانش هم برای تو خواهد رسید

(شاید بعضی‌ها بگن این خیلی بچه‌بازیه که الان داری بهش فکر میکنی، حالا چه عجله‌ای هست صبر کن ببین اوضاع چی‌ میشه‌، اما راستش به دلیل اینکه در یک سری شرایط خاص خانوادگی  که قرار دارم، نیاز دارم که الان تکلیفم رو بدنم

و لطفا اینکه چرا الان بهش فکر میکنم غضاوتم نکنید، بجاش راهنمایی کنید. )

اگه تونستی یک خانوم بااصالت پیداکنی ازدواج کن ۲۴ سالگی سن مناسبیه .ضمنا ۲۷ بزاری کلی هزینه هابالاتررفته شرایط سختتر میشه خداهم کمکت میکنه شک نکن.یک وامی بردار ماشین بگیروپول پیش خونت به بعدش خدابزرگه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من بشنو‌زیر سی سال اصلا به ازدواج فکر نکن.برو‌کار کن پول در بیار سفر برو...تجربه کسب کن بعدش فکر ازدواج کن....اونا هم که تو خیابون میبینی ظاهرشون رو میبینی...چه میدونی کی دعوا و‌فعر و اختلاف دارن

قطعا مورد دوم 

ببین مورد اول آدم رو عصبی می‌کنه حال و حوصله رو از آدم میگیره و قطعا تبعاتی رو با خودش داره من جمله سرد شدن زندگی بی میلی به ادامه واقعیتش پول به شدت در زندگی تاثیر گذاره و مخصوصاً این دوره زمونه ک خب تحملش سخته راستش اگه فقط معلم باشی بدون هیچی احتمال اینکه یه دختر شاغل هم بخاد باهات ازدواج کنه کمه بخاطر همین بنظرم تعویق بنداز و تمرکز کن این مدت خودتو زندگیتو جمع جور کنی برای خودت چیزی دست و پا کنی 

برادر من هم معلمن الن تقریبا ۲۸سالشون ماشین دارن و خونه هم میتونن بگیرن و تازه الان به فکر ازدواج افتاده 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
نخونده میگم باید حداقل واسه ازدواج تو این وضع ماهی سی چهل تومن در ماه درامد داشته باشی

یعنی هیچ دختری نیست با ماهی ۱۲ یا ۱۳ میلیون بسازه؟

از نظر شما با این مقدار میشه یه زندگی رو شروع کرد؟

چقدر معلم طوری حرف زدی برادر 

به نظرم واقعا الان به ازدواج فکر نکن 

یکم سنت بگذره تجربه بیشتر بشه ، یکم واسه خودت سرمایه جمع کن اون موقع به صلاح تره 

ازدواج که فرار نمیکنه 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

اگه الان کسی رو نداری به‌نظرم بهش فکر نکن. با این اوضاع و شرایط اقتصادی واقعا نمی‌صرفه. هرچقدرم قناعت کنید دیگه ممکنه حداقل‌های زندگی رو هم نشه تامین کرد...

.She's somebody , not some body.  

معلمی خوبه که البته شرطی که طرف مقابلتون قانع باشه بعد کم کم همه چی درست میشه  تازه بیرونم میتونین کلاس بزارین و پولی داشته باشین از طرفی شما میتونین یه شغل دیگه هم داشته باشین

نخونده میگم باید حداقل واسه ازدواج تو این وضع ماهی سی چهل تومن در ماه درامد داشته باشی

این چه حرفیه شما به یه جوون میزنی آخه ؟

اصلا هم اینطور نیست مگه الان کارمندا حقوقشون همه بالای۳۰ تومنه؟😐یعنی هیچ کارمندی نباید ازدواج کنه؟😐

من و همسرم داریم با حقوق ۲۵تومن زندگی میکنیم الحمدلله راضی هستیم

باید شغل دیگه هم داشته باشی،من خودم دبیرم با حقوق ۱۴تومن ولی در کنارش شغل آزاد هم دارم،گلخونه پرورش گل های زینتی،بالاخره داداش واسه ازدواج باید یه ماشین و خونه کوچیک داشته باشی واسه شروع زندگی

Mathematics teacher

یعنی هیچ دختری نیست با ماهی ۱۲ یا ۱۳ میلیون بسازه؟از نظر شما با این مقدار میشه یه زندگی رو شروع کرد؟

واقعا چجوری این حرف مسخره رو به زبون میاری ؟ دوازده سیزده میلیون ؟ الان یه خانوم داره بیشتر از سیزده میلیون در میاره عموی خودم همینقدر حقوق داره خالمم پا به پاش کار میکنه به هیچی نمی‌رسن فقط خرج خوراک در میارن عمرا و ابدا

یوخ یوخ یوخ 

این چه حرفیه شما به یه جوون میزنی آخه ؟اصلا هم اینطور نیست مگه الان کارمندا حقوقشون همه بالای۳۰ تومن ...

خب سیسی حداقل باید ماهی بیست تومن داشته باشی تو این وضع خونه رو باید داشته باشی 

یوخ یوخ یوخ