2777
2789

پوشش تیپ و جهیزیه مسائل پیش پا افتاده ای هستن که شما تصور نی کنید باعث حسادت بقیه میشه 

شاید از نظر تحصیلی جایگاه اجتماعی و...مرتبه ای داشتید باعث حسادت می شد 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهیزیه وسیسمونی نه چون دوس دارن خانواده عروس خوب خرج کنه

ولی تحصیل وتیپ وخرج کردن ومحبت شوهر بیشتریا اینجورن

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

قبول ندارم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

قبول دارم حسادتتتتتتتت داغونشون میکنه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خداروشکر خواهرشوهر ندارم.ولی مادرشوهرم همش میگه خونه زهرام(جاری بزرگم) مث خونه لیلی همیشه تمیز و مرتبه.در صورتیکه اصصصلا اینجوری نیست و همیشه بو میده.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

نه 

مادر شوهر من اینقدر خودخواهی که کلا هیچ خیری برای هیچ کدوم از بچه‌های نمی‌خواد

خواهر شوهرم تو ۴۵ سالگی ازدواج کرد ، یه جهیزیه معمولی خرید

نشست همه‌جا مثل عقده ای ها گفت که وای فلان خرید ، بیسار خرید.....اینقدر منت گذاشت به بدبخت که نگو

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....