2777
2789

با کیت باردار شده میخوام برم بگیرم 

نظر بدید لطفا آگه استفاده کردین 

نیستم جواب بدم بعدا میام میخوام جواب میدم 

هیچ کس بی کس نیست. موفق کسی است که با هرکس نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر منم همینه ادمو گیج میکنه

اره نمیدونی یه روز پررنگه فرداش کمرنگه اصلا معلوم نی فازش چیه بنطرم‌تخمک گذاریشو محابه کنه قبل و بعدش رابطه مداوم داشته باشه بهتر نتیجه میگیره

اره نمیدونی یه روز پررنگه فرداش کمرنگه اصلا معلوم نی فازش چیه بنطرم‌تخمک گذاریشو محابه کنه قبل و بعد ...

دقیقا .از وسط سیکل چند روز قبل تر چند روز بعد ترش ی روز در میون داشته باشه بهتر جواب میگیره.

دقیقا .از وسط سیکل چند روز قبل تر چند روز بعد ترش ی روز در میون داشته باشه بهتر جواب میگیره.

۳روز قبل و ۳ روز بعد به طور مداوم ولی باید درست تخمک گذاریتوو محاسبه کنی بعد علائم‌تخمک گذاری ترشح بی رنگ چسب ناکه البته من ترشح نداشتم تو تخمک گذاریم 

۳روز قبل و ۳ روز بعد به طور مداوم ولی باید درست تخمک گذاریتوو محاسبه کنی بعد علائم‌تخمک گذاری ...

سلام آخه منم نمیدونم کی روز تخمک گذاری 

علائم چیه

آخه نمیدونم برای همین 

میخوام برای بچه دوم اقدام کنم حوصله صبر و ندارم 

سلام آخه منم نمیدونم کی روز تخمک گذاری  علائم چیه

از بعد از پریودت استفاده کن که متوجه بشی روز تخمک‌گذاریت کی هستش هرروز که پررنگتر میشه رو یادداشت کن تا دو سه ما۶ اینکارو بکن تا دقیق دستت بیاد 

از بعد از پریودت استفاده کن که متوجه بشی روز تخمک‌گذاریت کی هستش هرروز که پررنگتر میشه رو یادداشت کن ...

من بعد پریودم کمی کمر درد و کمی ترشح دارم بعدش دیگه ندارم یعنی اون موقع میشه تاریخ تخمک گذاریم

من بعد پریودم کمی کمر درد و کمی ترشح دارم بعدش دیگه ندارم یعنی اون موقع میشه تاریخ تخمک گذاریم

آره عزیزم به احتمال خیلی زیاد همون روزه تخمک گذاریته.....دردو ترشح کش دار علائمشه ....کیت بزار مطمئن شی