2777
2789
نخود و گوشت و سینه مرغ رو چرخ میکنیم سبزی خورد شده ریز اضاف میکنم بعد برنج پخته شده با زعفرون یا زرد ...

اون سبزی هایی ک میگی. شامل چع سبزی هایی میشن؟ نمیشه اون سبزی ها نکنم داخلش

ببخشید من دختر عموم یه دستوری بهم داد اینجوری بود گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده گفت ابش بگیر و ادویه ...

کلا من کوفته ک سرخ کنی ندیدم نشنیدم این بیشتر حالت کتلت میشه نه کوفته عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عقدم چند روز دیگ خونواده شوهرم میاد میخوام یه کوفته خوشمزه درست کنم براشون. در کنار باقی غذا ها

گلم مامانت در قید حیات هست ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

درخواست بده بفرستم اینحا نمیذارم چون هرکی یه نظری میده دوست ندارم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اخه توی دستوراتشون اینستا ام دیدم گفتن. دو طرفش سرخ میکنید خیلی ن. کم

نمی‌دونم مامانم با این روش میدزه سرخ اینا نمیکنه زیاد وز میده 

سینه مرغ هم قاطی می‌کنه ده دقیقه اول در قابلمه رو باز می‌ذاره اینا باعث میشن وا نره