2777
2789
عنوان

با درد طلاق در عقد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 116 پست
طلاق زیاد شده حتی تو منطقه ما که فرهنگ طلاق پایینه ولی اینجا هم طلاق زیاده بخصوص تو دوران عقد پسره و ...

م خواهرم اوایل فکر میکرد  این نقطه ضعفه 

اما بعد ها دید چقدر ادم مثل خودشن 

چقدر به پختگی و طرز تفکرش کمک کرده 

طرز تفکرش عوض شد 

اصلا سخت نگیر 

تو شاغلی میتونی از پس خودت بر بیای

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد دلم میخواست زندگی تشکیل بدم بچه دار بشم 😔 نشد

پس جای من بودی چیکار میکردی وقتی بعد چهار سال زندگی مشترک طلاقم داد اونم چون دوسم نداشت 

فکر می‌کنی من دلم بچه نمی‌خواست ؟ میفهمی چهارسال حسرت بچه به دلم بود وقتی میگفتم دلم بچه میخواد جوابمو نمی‌داد.... میدونی چقد خانواده م گریه میکردن میگفتن همه اینای ک با تو ازدواج کردن بچه دارن تو چرا نداری ، من حتی لباس بچه هم گرفته بودم 

فقط خداروشکر کن تو عقد جدا شدی 

پس جای من بودی چیکار میکردی وقتی بعد چهار سال زندگی مشترک طلاقم داد اونم چون دوسم نداشت فکر می‌کنی م ...

🥺🥺 عزیز دلممم

الان در چه حالی؟ ازدواج کردی؟ 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
عزیزم خدا دوست داشته همچین آدمی تو زندگیت نباشه خیلی بهتره

الهی به حق این شب عزیز اگر صلاحم نیست زودتر این آدمو از زندگیم بیرون کنه 

خودش گفت دوست نداره؟

آره 

تو زندگی مشترک بهش میگفتم دوسم داری می‌گفت نه فکر میکردم شوخی می‌کنه یا لااقل یه حس کوچیک داره تا سه سال اول زندگی ژ هم درست باهام رفتار میکرد محبت کلامی نداشت اما یه محبت عملی کوچیک داشت 

یکسال آخر زندگی دیگه هیچی نبود رفتارش گفتارش باهام خوب نبود دیگه خودمم فهمیده بودم تلاش کردن یه طرفه من برای حفظ این زندگی بی فایده ن حدس میزدم قصد ش طلاق باشه که بعد چندسال هنوز می‌گفت بچه نمی‌خوام و ... آخرش با یه پیام ولم کرد 

آره تو زندگی مشترک بهش میگفتم دوسم داری می‌گفت نه فکر میکردم شوخی می‌کنه یا لااقل یه حس کوچیک داره ت ...

ادما چقدر میتونن بی رحم باشن