نمیدونم چرا شوهرم از بعد عید همش دعوا راه میندازه میگه تقصیر تویه همش غر میزنی قرار بود تا ۴ عید خونه باشیم استراحت کنیم بینش روزا ۲ و ۳ ساعتی بریم بیرون ۵ عیدم بریم مسافرت تا آخر عید الان همه رو کنسل کرده میگه قرار بود فقط استراحت کنیم کلا ۲ بارم رفتیم بیرون یک ساعت به خاطر بچه رفتیم پارک دیروزم با پدر شوهرم رفتیم سر خاک پدربزرگون چون دختر و پسرعمویم پدربزرگ خودشم میشود حالا امروز نشسته بودیم داشتم غذا برای افطار درست میکردم بهم میگه من حالم بد بود دیروز چون غر نزنی بردمتون بهشت رضا ممکن بود به خاطر تو تصادف کنیم میگم به من ربطی نداره تو خودت پیشنهاد دادی بریم الان شود تقصیر من خلاصه من جوابشو دادم ولی آروم نه سرو صدا کنم بهش برخورد رفت بیرون تا افطار میگم اومد گفتم کجا رفتی میگه نشستم توی ماشین تا اعصابم آروم باشه میگه توی خونه همش تو میگی بریم بیرون چه خبره میگم ما بچه داریم همش نمیشه که خونه باشه هر شب نیم ساعت باید ببری پارک بازی کنه میگه چه خبره مردم هر دو هفته میرن بیرون باز سر و صدا همش دلش میخواد باهم بحث کنیم نمیدونم خسته شدم راهنمایی کنین منم آخرش قانون گذاشتم دیگه در مورد بیرون رفتن اصلا حرف نزنیم هر موقع خودش خواست بریم نمیدونم چیکار کنم به نظرتون بهانه یا از بیکاری زیاده چون از صبح تا شب قبل عید کار میکرده خرج و لباس و اینا خوبه ولی بعضیا اوقات قاطی میکنه لطفا کمکم کنین بشدت مرد سالار و کنترل گر چطوری باهش رفتار کنم تا یکم بهتر بشه
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنظرم ادمی که قابلیت زندگی مشترک و تعامل نداشته باشه نیست
چرا عید دیدنی نمیرید؟ مردا برون گرا هستن و برای همین کسل میشن
بیرون جای عیددیدنی رو نمیگیره
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا