2777
2789

دوستان من مجردم و 33سالمه ،یه حس ها و حافایی هست که خیلیا نمیتونن درکش کنن چون تو شرایط ما نیستن اگر دوست دارین بیایین دور هم یکم از خودمون بگیم ،

ورود آقایان ممنوع ⚡⚡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من متاهل ۳۳ ساله هستم عزیزم مجردی خونه بابام خیلی سخت گذشت ازدواج هم تا ده سال خیلی اذیت شدم تازه یک ...

انشالله از این به بعد به خوشی و راحتی بگذره برات عزیزم ♥️میتونم تصور کنم که چقدر سخت بوده تو سن کم آدم کم تجربه ست و ازدواج هم باخچدش چالش های زیادی داره مخصوصا سالهای اول

چرا اخه سنت خیلی کمه

چون نامزد ۳۵سالم نرفت دخترای همسن خودش بگیرهه

خیلیارو دیدم ک زیر ۲۰م جدا شدن

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

انشالله از این به بعد به خوشی و راحتی بگذره برات عزیزم ♥️میتونم تصور کنم که چقدر سخت بوده تو سن کم آ ...

من اصلا خیلی ساده بودم خیلی در حدی که اگه دشوهرم میخولست سرم هوو بیاره نمیگفتم چزا

من متاهلم عزیزم ولی حرف هیچ کسی به یه ورت نباشه چون هیچ وقت در هیچ حالتی نمیتونی مردم رو راضی نگهدار ...

قربونت عزیزم ، راستش به جز حرفای مادرم حرفای بقیه برام بی تاثیره ،البته که باهمه رابطه ی خوبی دارم جز مادرم ،و درک نکردم شرایطم عصبیم میکنه یه وقتایی،انگار تا ازدواج نکنی به رسمیت شناخته نمیشی