آدامس_شیک_دارچینی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 331 عنوان میشه تاپیک بخونین 57 بازدید | 8 پست بچه ها من عاشق کتابام نوشتن و هدفگذاری پادکست گوش کردنم ،نوازنده ام ولی از رفت آمد بدم میاد مسافرت دوس دارم ولی نه به اندازه ساز و کتاب و دفترام لذت هام بعد از مردن یکی از اطرافیانم عوض شد درونگرا بودم درونگراتر شدم ؟بنظرتون افسردگیه؟ 1404/01/03 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدامس_شیک_دارچینی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 331 نه منم همینم💚 جدی ؟لذتام عوض شده چیزایی که قبلا بهم مزه میداد الان اصلا برام معنا نداره
mohadeseh1404 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4802 جدی ؟لذتام عوض شده چیزایی که قبلا بهم مزه میداد الان اصلا برام معنا نداره از رفتن اون عزیز خیلی متاثری یا اینکه برات عادی شده؟!اگر خیلی به اون عزیز فکر میکنی ممکنه افسرده شده باشیولی اگر فارغ از یاد اون عزیز از دست رفته اینجوری نه خبری نیستش و فقط یه درونگرایی😊
آدامس_شیک_دارچینی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 331 از رفتن اون عزیز خیلی متاثری یا اینکه برات عادی شده؟!اگر خیلی به اون عزیز فکر میکنی ممکنه افسرده شد ... نه اصلا بهش فکر نمیکنم همه مراحل سوگ رو تموم کردم ولی تغییر کردم همه اطرافیانمم حتی اینو فهمیدننمیدونم چی شدم اصلا
آدامس_شیک_دارچینی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 331 از رفتن اون عزیز خیلی متاثری یا اینکه برات عادی شده؟!اگر خیلی به اون عزیز فکر میکنی ممکنه افسرده شد ... مرسی که جواب دادی عزیزم🌿
mohadeseh1404 عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 4802 نه اصلا بهش فکر نمیکنم همه مراحل سوگ رو تموم کردم ولی تغییر کردم همه اطرافیانمم حتی اینو فهمیدننمید ... ممکنه فوت اون شخص در ناخودآگاهِ درونگرات باعث رسیدنت به یه نوع تفکر عمیق و معنوی شده که برخی از کار ها و تفریحات گذشته برات پوچ و بی مزه است..البته این نوع از عمق فکری آسیب زا هم میتونه باشه..سعی کن با یه تراپیست حرفه ای در موردش صحبت کنی✅️💕