2777
2789

نامزدم🙄🙄

یه نفر بود پارسال افتاده بود دنبال من

بعد بهش گفتم

اصلا فکرشم نمیکردم بیوفته دنبالش

یا واکنش نشون بده

ما شهرمون کوچیکه 

۳ روز کامل با دوست هاش وجب به وجب همه جا رو گشتن

پیداش کردن و حالا دیگه چیکارش کردن خدا میدونه😂😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره نی نی سایت پره

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

نامزدم🙄🙄یه نفر بود پارسال افتاده بود دنبال منبعد بهش گفتماصلا فکرشم نمیکردم بیوفته دنبالشیا واکنش ...

ببینید 

غیرت منظورم اینه 

ازین پسرای شر و دعوایی خوشم میاد نمیدونم چرا 🤣

برام ایجاد امنیت میکنه بشدت حواسش بهم هست گوشه لبم کج شه میفهمه چی میخوام از لحاظ مالی چیزی برام کم نمیزاره کلا در تلاشه برام ارامش فراهم کنه و همیشه مراقبمه

من به این میگم غیرت و همچین همسری دارم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببینید غیرت منظورم اینه ازین پسرای شر و دعوایی خوشم میاد نمیدونم چرا 🤣

من کلا لاشی پسندم😂😂😂رفتاراش خاص باشه پررو باشه تت همچی حرفه ای باشه قشنگ لاس بزنه یخوردم عصبی😂

هرچی پسر میبینم تت پته میکنن ادم حالش بهم میخوره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببینید غیرت منظورم اینه ازین پسرای شر و دعوایی خوشم میاد نمیدونم چرا 🤣

😂😂

من جرئت نمیکنم بهش بگم 

کسی اذیتم کرده آخر یکیو میکشه😂😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘