2777
2789
عنوان

توروخدا از ته دل خواهرانه

216 بازدید | 16 پست

دعاکنید زندگی هممون پر از آرامش و عشق و محبت و برکت و آبرو بشه . توروخدا دعا کنید خداوند مشکلاتمونو ختم بخیر کنه . الله گذشتمونو پاک کنه و فرصت دوباره به هممون بده الهی امین 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
الهی که خدا حال دل هممون رو عاااااالی کنه💕🩵💚✨️💕🌸🦋

الهییی امین 

الله زندگیامونو پر از عشق و محبت و برکت و ابروکنه 

الهی هررر مشکلی داریم ختم بخیر کنه 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
شرمنده من مسیحیم

دعا کردن وانرژی مثبت ندارید مگه؟

دعوتید تاپیک آخرم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@o_ترانه_o