2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شده

327 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من امروز یدونه بی بی چک زدم مثبت شد. حالا یا اطمینانی هس ک باردار باشم؟ البته بعدازظهر میرم دوتا دیگم بخرم امتحان کنم. حالا اگر فرض بگیریم باردار باشم چه مراقبتایی لازمه؟ ممنون میشم جواب بدید خیلی استرس دارم

خدایاشکرت بخاطر همه چی    

مبارکه تاپیک اقدام وبارداری منوبخون وفعلازیادخودتوخسته نکن غذاهای سقط آورهم نخور

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیک اسید یک بخر شبی یدونه 

الکی بی بی چک نخر 

بعد تعطیلات برو سونو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مبارکه اول از همه باید بری آزمایش بدی بعدم بری دکتر تا برات سونو وآزمایش کامل بنویسه و فولیک اسید بخوری

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

از وقتی فهمیدی بارداری تا ماه سوم باید فولیک اسید مصرف کنی ، برو دکتر خودش برات آزمایش و قرص و... مینویسه 

بعضیا هم بچشون زود میوفته و اونا نباید زیاد پیاده روی کنن ، موتور سوار شن ، بپر بپر کنن یا زعفران بخورن چون احتمال سقط میره بالا 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

مبارک باشه بسلامتی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب الان بی‌بی چکت مثبته برو آزمایش بارداری بده نیاز نیست دوباره بی‌بی چک بخری پروندت ببر بهداشت تحت ...

دکتر خودم دارم چن وقته تحت نظرشم اما چشم بهداشت هم میرم

خدایاشکرت بخاطر همه چی    
مبارکه اول از همه باید بری آزمایش بدی بعدم بری دکتر تا برات سونو وآزمایش کامل بنویسه و فولیک اسید بخ ...

ممنون چشم اسید فولیکو از الانم شروع کنم عب داره؟ 

خدایاشکرت بخاطر همه چی    
از وقتی فهمیدی بارداری تا ماه سوم باید فولیک اسید مصرف کنی ، برو دکتر خودش برات آزمایش و قرص و... می ...

درسته بعد اینکه خونه ما طبقه دومه نزدیک ۳۰تا پله داره بدون اسانسور. ضرر نداره فعلا تا وقتی جواب سونوم بیاد؟ 

خدایاشکرت بخاطر همه چی