2777
2789
عنوان

وای بالاخره استرسم تموم شد

89 بازدید | 4 پست

من به یکی پیام داده بودم بعد جواب نمیداد ( تاپیک قبلم هس ) بعد من هم نگرانش بودم هم می ترسیدم از دستم ناراحت باشه بعد الان رفتم دیدم جواب داده کلی هم جمله ی قشنگ نوشته ولی فقط اسم منو ننوشته و چون چند نفر دیگه هم مثل من تو زندیگیش هستن فکر می کنم که یک پیام نوشته برای چند نفر فرستاده حالا به نظرتون چی جوابشو بدم وقتی تبریک گفته سلامتی منو خواسته و خیلیییی رسمی حرف زده

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز بعد جواب بده یکی از این متن ها مثل خودش با مضمون تشکر بفرست

نمیشه سین کردم خیلی حساسه

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

تشکر کنایموجی هم بزار

اخه اون چون دیر جواب داد متن خیلب بلند بالایی فرستاد