یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط ریپ میزنه حرف رو میندازه زمین بعد از ترس پست خودشو پاک میکنه
دوبار جواب دادم دیدم پاک کرده .
انگار ما کاره ای هستیم. سوال استارتر رو جواب دادیم و تمام
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
پس چرا من رفتم مرده گفت باید مرکز بهداشت تایید کنهبرا بچه های کم وزن و اینایکشون هم گفت باید کالابرگ ...
نبابا اشتباه گفته خودم رفتم گفت چون کالا برگ تعلق نگرفته اینم تعلق نمیگیره بهتون اونکه باید بهداشت تایید کنه طرح سوء تغذیه اس و به بچه هایی که سوء تغذیه دارن و زیر ۵ سالن و بهداشت معرفی کنه میدن این طرح یسنا س همه ی بچه های زیر دوسال از دهک یک تا ۷ هر ماه ۱۲۰۰ میدن بهشون اقوام ما همه گرفتن نمیدونم لابد کالابرگ امثال منو نمیدن و به اینا بیشتر میدن والا ما که راضی نیستیم با این مملکتشون
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
نبابا اشتباه گفته خودم رفتم گفت چون کالا برگ تعلق نگرفته اینم تعلق نمیگیره بهتون اونکه باید بهداشت ت ...
چ ربطی ب کالا برگ شما داره ک میگی کالا برگ مارو نمیدن میدن به اینا من راضی نیستم!!مگه از جیب تو برداشتن؟!لابد دهک بالا هستین ک بهتون ندادن کالا برگ طرح یسنا با کالا برگ فرق دارن