2777
2789
عنوان

قضیه پولی ک دولت داره ب بچها میده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 39 پست
به بچه هایی زیر ۵ سال میدن که سو تغذیه داشته باشن یعنی خیلی لاغر باشن زیر خط نمودار باشن

اون ی طرح دیگه اس قبلا هم بود باید بهداشت ثبت کنه. این جدیده و به هرکی کالابرگ تعلق گرفته اینم میدن

همتا اسم خـودمه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بچه های زیر دوساله اونم بن پوشک هست و اگر از دهک ۱تا ۷ باشین بهتون تعلق میگیره ینی هر کس کالا بر ...

پس چرا من رفتم مرده گفت باید مرکز بهداشت تایید کنه

برا بچه های کم وزن و اینا

یکشون هم گفت باید کالابرگ رو صفر کنید اگه شامل باشید میاد به حساب

چرا. بده مگه

فقط ریپ میزنه حرف رو میندازه زمین بعد از ترس پست خودشو پاک میکنه 

دوبار جواب دادم دیدم پاک کرده . 

انگار ما کاره ای هستیم. سوال استارتر رو جواب دادیم و تمام 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
پس چرا من رفتم مرده گفت باید مرکز بهداشت تایید کنهبرا بچه های کم وزن و اینایکشون هم گفت باید کالابرگ ...

نبابا اشتباه گفته خودم رفتم گفت چون کالا برگ تعلق نگرفته اینم تعلق نمیگیره بهتون اونکه باید بهداشت تایید کنه طرح سوء تغذیه اس و به بچه هایی که سوء تغذیه دارن و زیر ۵ سالن و بهداشت معرفی کنه میدن این طرح یسنا س همه ی بچه های زیر دوسال از دهک یک تا ۷ هر ماه ۱۲۰۰ میدن بهشون اقوام ما همه گرفتن نمیدونم لابد کالابرگ امثال منو نمیدن و به اینا بیشتر میدن والا ما که راضی نیستیم با این مملکتشون 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
ن خانممن فروشگاه کار میکنمب بچه تپل با دهک 5 هم تعلق گرفته

آها 

ممنون که توضیح دادین 

به بچه های دهک ۱ تا ۳ چقدر تعلق میگیره؟

و تا کی وقت داره؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

نبابا اشتباه گفته خودم رفتم گفت چون کالا برگ تعلق نگرفته اینم تعلق نمیگیره بهتون اونکه باید بهداشت ت ...

چ ربطی ب کالا برگ شما داره ک میگی کالا برگ مارو نمیدن میدن به اینا من راضی نیستم!!مگه از جیب تو برداشتن؟!لابد دهک بالا هستین ک بهتون ندادن کالا برگ طرح یسنا با کالا برگ فرق دارن