2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زندگیم را تباه کرد

410 بازدید | 31 پست

سر حسادتش پنج ساله شوهرم را کار یادش میده پرش میکنه.منم دیگه نتونستم بجنگم.دیگه از بس دعوا کردیم هردومون خسته ایم.کل روز دو کلام حرف نمیزنیم.هیچ علاقه ای بهش ندارم..اون با یه پسره سطح پایین ازدواج کرده..شوهر منم کشیده طرف خودش.اینقدر که با خواهر جی جی باجی دارن با کسی نداره...چیکار کنم که کامم را تلخ کرده

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری پرش میکنه؟چیا میگه

با خانواده من رفت وامد نکنه.چیزی واسه من نخره..پنهان کاری کنه..و...

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه رو قبول نکن بنداز سر خواهر شوهرت

بچه نداریم...سر بچه ننه بودنش وخبرچینیاش ازش بچه نمیخام

شوهرت باید بفهمه هرچی هم بگی فایده ندارد.

اون نفهمه..میگه خواهر من خداست

اینم بگم هرچی بگی بیشتر میره سمتش

چیکار کنم پس؟؟

با خانواده من رفت وامد نکنه.چیزی واسه من نخره..پنهان کاری کنه..و...

به نظرم یه دعوای اساسی راه بنداز و بگو اگه اینجوری ادامه بده جدا میشی یا میترسه و درست میشه یا تا اخر عمر قراره اینجور اذیتت کنه. .تکلیفت و مشخص کن.

مشکل اصلی تو شوهرت اونو ادم کنی بهش بفهمونی خانوادش فقط تو هستی کافیه تمام تلاشت رو بزار تا شوهرت چی ...

تو مغز ش کردن من زنشم وغریبه.فقط اونها دلسوزش هستن