2777
2789
عزیزم اگه دور از جون اون یدونه بچه بمیره حس بدتر از افسردگی شدید به مادر پدر دست میده من به این نتیج ...

خب امکان داره دوتاشون یه جا بمیرن بدتر میشه که برای تربیت بهتر به چند بچه نیازه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیزم تو همون ناپیکی که بحثش بود جواب می دادی

واقعا نیازی نیست دوباره تاپیک بزنی 

تاپیکت حالت گارد داره

در ضمن  با توجه به نظر مشاورین خانواده 

منم با تک فرزندی مخالفم

زوجین یا هیچ بچه ای نیارن یا دست کم دوتا بچه بیارن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دیه ثابت شده س ک تک فرزندی بده الانا کمتر کسی دنبال تک فرزندیه بعضیاشون اخلاقشون خیلی بد میشه ب ...

چرا بیراه حرف میزنید؟ کمتر کسی دنبال تک فرزندی؟ ایران زندگی میکنید شما؟

ببین دیه ثابت شده س ک تک فرزندی بده الانا کمتر کسی دنبال تک فرزندیه بعضیاشون اخلاقشون خیلی بد میشه ب ...

کجا ثابت شده؟ لابد تو ایران؟ هرکسی تونایی های متفاوتی داره نمیتونیم ب بقیه بگیم حتما بیشتر بچه بیارن شاید یکی شرایط نداره

♾️🖇❤️

عزیزم تو همون ناپیکی که بحثش بود جواب می دادیواقعا نیازی نیست دوباره تاپیک بزنی تاپیکت حالت گارد دار ...

از نظر من دو فرزند غیر همجنس باز تک فرزند جنس بچه باید جور باشه طبق بیانات شما حداقل ۳ یا ۴ باشا دوتا دختر دوتا پسر

عزیزم تو همون ناپیکی که بحثش بود جواب می دادیواقعا نیازی نیست دوباره تاپیک بزنی تاپیکت حالت گارد دار ...

آخرش ک گفتی دوتا بچه بیارن 

صرفا بگم من ی برادر داشتم ک فوت کرد شدم تک فرزند 😑

همچین با قاطعیت میگه انگار مهر و موم کردند حرفشو

خب اینجا ایرانه از رسانه و جامعه و بزرگترا و بقیه همه سرشون تو زندگی همن بدون توجه ب شرایط و قیمت دلار و اقتصاد و ...‌‌

♾️🖇❤️

چند فرزندی که مضرراتش چند برابره چند فرزندی فقط دورشون شلوغه و همبازی دارند الان ته صدتا بچه هم دور ...

تک فرزندها،بیشتر پدرومادرشون مشکل دارند

اینایی که من دیدم

چنان متمرکز میشن رو اون بچه

مثلا بچه ۷ سالشون یه تکلیف ننویسه مامانش سکته میکنه حاصل زحمات و عمرش هدر رفته

حال روحیشون وابسته به شرایط بچه شون میشه

فک کن اون بچه باید انتظارات هم مادر،هم پدرو یه تنه برآورده کنه

از اون طرف،بچه این فشار نامتعارف و متوجه میشه دچار خشم و سرخوردگی میشه و .....

دلیل خیلی زیاده ولی واقعا حوصله تایپ ندارم

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

خب امکان داره دوتاشون یه جا بمیرن بدتر میشه که برای تربیت بهتر به چند بچه نیازه

هر بچه ای عزیز و جایگاه خودشو داره موج منفی ندید هیچ مادری هیچ پدری غم فرزند نبینه طبق گفته های اون خانم پس یکی از بچه ها میشه یدک اون‌یکی اگر اون نبود یکی دیگه زاپاس دارند چه فکر کوچیکی دارند

آخرش ک گفتی دوتا بچه بیارن صرفا بگم من ی برادر داشتم ک فوت کرد شدم تک فرزند 😑

خدا ایشونو رحمت کنه و به شما و خانواده صبر بده

خب خودت تاپیک زدی طر موضوع تک فرزندی یا چی

منم نظرمو گفتم

شما تک فرزند نیستی پس برادرت چیه؟

هرچند فوت شده ولی بهرحال برادره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474