2777
2789
عنوان

کیا گلجمال میبینن

134 بازدید | 12 پست

چرا دعوا شده و عروسی بهم خورده

دوا مرت کین نسبتشون چیه چکار کردن

چند روز دیگ تعطیلات تموم شه نمیتونم ببینم کلا درگیر میشم😂حداقل الان بدونم

دوا مرت قبلا نامزد بودن

مرت قبلا با خواهر گلجمال رابطه داشته و حامله شده

گلجمال مجبورش میکنه با خواهرش ازدواج کنه برای همین دوا مرت نامزدیشون بهم میخوره اما دوا نمیدونه

آخرش گلجمال و دختره باهم ازدواج میکنن 

اون زن سرایداره هم مادره دخترست 

من قبلاً دیدم چون کلا تکراریه سریالش بزن تو نت برات میاره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوا مرت قبلا نامزد بودنمرت قبلا با خواهر گلجمال رابطه داشته و حامله شدهگلجمال مجبورش میکنه با خواهرش ...

ینی مرت همزمان با دونفر بوده؟

خب نامزد بودن که بودن مگه جرمه

چرا انقدر گندش میکنه

فقط ارزش همون یبار دیدنو داشت نقش اصلی دختررو دوست نداشتم مناسب این نقش نبود 

الحق که فیلم ترکی بود 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خب لطفا جواب سوالمو بده که از گنگی موضوع در بیام

مادر گلجمال خیلی خوشگل بوده تو بچگیشون توسط عشق متاهلش که بعد سالها با ماشین خفن و پولداری فرستاده بود دنبالش اینم قبول میکنه میره با اون و زن اون میشه ، ولی شوهر خودش یه مرد ساده ولی خوبی بوده منتها دوسش نداشته (که سر همین ماجرا شوهرش از شدت ناراحتی خودشو حلق آویز میکنه ) ،،وقتی اینارو ول میکنه میره با عجقش  که ،اونم یه دختر داشته به نام دوا (ولی خود دوا نمیدونه ) ضمن اینکه مادر دوا رو بعدها سر یه بحثی  پرت میکنه تو رودخونه که همه فکر میکنن غرق شده ولی زنده است و از بچگی از گلجمال و خواهرش نگهداری میکرده ،،، گلجمال تو بچگی میره شوور مادرشو میکشه ، مادره ام ازش کینه میگیره تو عجقمو کشتی نفرینت میکنم هیچ دختری عاشقت نشه ، این تا اینجا 

بعد خواهر گلجمال یه شب میره مثلا از این دیسکو میسکوعا بعد هم اونجا همون شب تو عالم مستی میرن تو هپروت و میزنه باردار میشه با همین مرت ، بعد از اون روز میره سراغ مرت با ذوق که عزیزم من ازت باردارم مرت با چشمای بیرون اومده  بهش میگه بابا ولم کن من خودم نامزد دارم (که همین دوا بوده) یه شب مست بودیم حال کردیم تموم شد رفت امشبم عروسیمه 

با دوا اینم تا اینجا 

گلجمال و دوا طی اتفاقاتی باهم آشنا میشن ، بعد مادر گلجمال از رو کینه یکاری میکنه پسرش عاشق دوا بشه تا ازش انتقام بگیره چون دوا زیردست مادر گلجمال کار میکرده 

بعد طی یه لج و لجبازی و داستان جداگونه ای شب عروسی دوا مثلا به زور دزدیده و برده میشه خونه گلجمال 

ولی گلجمال نمیدونسته شوور دوا همین مرت بوده مثلا 

حالا مسخره بازیای این وسط رو فاکتور بگیریم 

گلجمال مرت رو وادار میکنه خواهرشو بگیره ولی نمیدونسته همون داماد شب عروسی دوا بوده 

بعد که روز عروسی گل جمال و دوا میشه مادر گلجمال که همه اینا رو در جریان بوده وقتی تو بیمارستان بوده پیغوم میده پسرش بیاد ملاقاتش مثلا نفسای آخرشه حالش خیلی بده البته اینا باهم بدجور کارد و پنیرن ولی خب مادر بلد بود کجا پسرشو تو مشت بگیره ، گلجمال میاد ملاقات، مادر اول خودشو میزنه به مظلومیت اشک گلجمال رو در بیاره بعد که دید تو دگرگون کردن حال پسرش موفق شد نیش آخرو زد و با حالت خبیثانه ای گفت دوا نامزد مرت هست که تو خونه توعه ، خلاصه گلجمال حس میکنه رکب خورده و برمیگرده عروسی بهم میخوره ولی خب بعد از روبه رو کردن دوا و مرت کنار دره به شیوه خودش و اعتراف گیری  دوا رو مجبور میکنه عقد نامه با خودش  رو امضا کنه  🤣🤣🤣🤣

اگرم فیلمو میدیدم فقط واسه خاطر گلجمال بود 

یجورایی داستان دیو و دلبر رو تو فیلم ترکی پیاده کرده بودن 

ولی خب الان که فکر میکنم همین دوا باعث شد گلجمال به خودش بیاد آدم تر بشه حتی مادرش هم طی یه ماجرایی دوباره عاشق پسرش میشه 

هووووففففففف

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مادر گلجمال خیلی خوشگل بوده تو بچگیشون توسط عشق متاهلش که بعد سالها با ماشین خفن و پولداری فرستاده ب ...

مرسی خسته نباشی😂سریال فقط عمارت سراب

این ابکین

من بازم میگم یارو الکی شلوغش کرده دختره نامزد بود که بود مگه چیشده حالا😂

مرسی خسته نباشی😂سریال فقط عمارت سراباین ابکینمن بازم میگم یارو الکی شلوغش کرده دختره نامزد بود که ب ...

خواهش میکنم 

آره به قول ترکا شورون چیخارتما

تو عمرم همین یکیو دیدم اولیو آخرینش بود 🤣🤣🤣

تو تاپیک بعدی، اول اینکه گزینه هایی که گذاشتین کافی نیست

دوما اینکه هر شب خواب می‌بینید ممکنه بخاطر افکارتون باشه که درگیر شده، سوم اینکه اگر خوابها حاصل افکارتون نباشه متاسفانه نشونه خوبی نیست، اما اگر همیشه از این خوابها می بینید عادیه

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون