مادر گلجمال خیلی خوشگل بوده تو بچگیشون توسط عشق متاهلش که بعد سالها با ماشین خفن و پولداری فرستاده بود دنبالش اینم قبول میکنه میره با اون و زن اون میشه ، ولی شوهر خودش یه مرد ساده ولی خوبی بوده منتها دوسش نداشته (که سر همین ماجرا شوهرش از شدت ناراحتی خودشو حلق آویز میکنه ) ،،وقتی اینارو ول میکنه میره با عجقش که ،اونم یه دختر داشته به نام دوا (ولی خود دوا نمیدونه ) ضمن اینکه مادر دوا رو بعدها سر یه بحثی پرت میکنه تو رودخونه که همه فکر میکنن غرق شده ولی زنده است و از بچگی از گلجمال و خواهرش نگهداری میکرده ،،، گلجمال تو بچگی میره شوور مادرشو میکشه ، مادره ام ازش کینه میگیره تو عجقمو کشتی نفرینت میکنم هیچ دختری عاشقت نشه ، این تا اینجا
بعد خواهر گلجمال یه شب میره مثلا از این دیسکو میسکوعا بعد هم اونجا همون شب تو عالم مستی میرن تو هپروت و میزنه باردار میشه با همین مرت ، بعد از اون روز میره سراغ مرت با ذوق که عزیزم من ازت باردارم مرت با چشمای بیرون اومده بهش میگه بابا ولم کن من خودم نامزد دارم (که همین دوا بوده) یه شب مست بودیم حال کردیم تموم شد رفت امشبم عروسیمه
با دوا اینم تا اینجا
گلجمال و دوا طی اتفاقاتی باهم آشنا میشن ، بعد مادر گلجمال از رو کینه یکاری میکنه پسرش عاشق دوا بشه تا ازش انتقام بگیره چون دوا زیردست مادر گلجمال کار میکرده
بعد طی یه لج و لجبازی و داستان جداگونه ای شب عروسی دوا مثلا به زور دزدیده و برده میشه خونه گلجمال
ولی گلجمال نمیدونسته شوور دوا همین مرت بوده مثلا
حالا مسخره بازیای این وسط رو فاکتور بگیریم
گلجمال مرت رو وادار میکنه خواهرشو بگیره ولی نمیدونسته همون داماد شب عروسی دوا بوده
بعد که روز عروسی گل جمال و دوا میشه مادر گلجمال که همه اینا رو در جریان بوده وقتی تو بیمارستان بوده پیغوم میده پسرش بیاد ملاقاتش مثلا نفسای آخرشه حالش خیلی بده البته اینا باهم بدجور کارد و پنیرن ولی خب مادر بلد بود کجا پسرشو تو مشت بگیره ، گلجمال میاد ملاقات، مادر اول خودشو میزنه به مظلومیت اشک گلجمال رو در بیاره بعد که دید تو دگرگون کردن حال پسرش موفق شد نیش آخرو زد و با حالت خبیثانه ای گفت دوا نامزد مرت هست که تو خونه توعه ، خلاصه گلجمال حس میکنه رکب خورده و برمیگرده عروسی بهم میخوره ولی خب بعد از روبه رو کردن دوا و مرت کنار دره به شیوه خودش و اعتراف گیری دوا رو مجبور میکنه عقد نامه با خودش رو امضا کنه 🤣🤣🤣🤣
اگرم فیلمو میدیدم فقط واسه خاطر گلجمال بود
یجورایی داستان دیو و دلبر رو تو فیلم ترکی پیاده کرده بودن
ولی خب الان که فکر میکنم همین دوا باعث شد گلجمال به خودش بیاد آدم تر بشه حتی مادرش هم طی یه ماجرایی دوباره عاشق پسرش میشه
هووووففففففف