2777
2789
عنوان

همش میترسم که

76 بازدید | 7 پست

من چند ماه پیش با منشی مطب دکتر زنان دعوام شد سر اینکه منشی خیلی بی ادب بود  یک حرفی به من زد منم ناراحت شدم باهاش دعوا م گرفت البته اینم بگم کلا اخلاقش اینجوری بود میدیدم با همه با بی ادبی و از بالا به پایین نگاه میکنه  چند مرتبه قبل ترش که باهاش دعوا کنم  میدیدم با مراجع چطوری حرف میزنه ...‌البته منشی هم کم نمیاورد  من رفتم به دکتر کفتم دکتر هم یک جورایی طرف اون رو گرفت  منم البته برای چند نفری این موضوع رو گفتم که منشی دکتر فلانی این جوری هست. و اینا  .حالا با اینکه دکتر ازش دفاع کرد میترسم بعدش سر این قضیه اخراجش کرده  باشه  و اه ش منو بگیره اینم بگم که من دقیقا به خاطر منشی  دکترم رو عوض کردم و دیگه حاضر نیستم پام رو اونجا بزارم  حالا همش میترسم دکتر سر این قضیه اخراجش کرده باشه و اونم خدای نکرده به یک راه دیگه کشیده بشه البته نمیدونم اخراجش کرده یا نه  فقط تو ذهنم با خودم درگیری دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش اینا کارشونه هرروز با یکی درگیر باشن

این دختره دقیقا فکر میکرد حالا چون منشی شده چکار شده  خیلی بد حرف میزد  ولی دکترم ازش دفاع میکرد  من سال ها بود پیش این دکتر میرفتم الان به خاطر اون دعوا دیگه نمی‌رم