2777
2789
عنوان

از تبعیض جنسیتی علیه خودم نگرانم

250 بازدید | 17 پست

با سلام. بنده یه پسر مجرد هستم. یه سوالی داشتم. وقتی میبینم اینقدر جو مرد ستیزی بین زنان بالا رفته از بابت خودم نگران میشم. از لحاظ روانشناسی مرد ذاتا نیاز عاطفی به تشویق و تحسین از جانب زنان داره ولی به نظرم اکثر زنان از تحقیر کردن مرد لذت میبرند و من خودم واقعا موندم چجوری این نیاز عاطفیم براورده بشه. فعلا قصد ازدواج ندارم ولی دلم میخواد یه کم از جانب جنس مخالف مورد تحسین قرار بگیرم. 

احساس میکنم حتی اگه آزارم به هیچ زنی نرسه بازم ممکنه از جانب اونها مورد خشونت لفظی یا جسمی قرار بگیرم. شاید یک دلیلش اینه که از لحاظ بدنی تا الان چندان قوی نبودم. حالا اخیرا یه مدت رزمی کار کردم(فعلا تا کمربند نارنجی). آیا با پیشرفت بیشتر در این رشته اعتماد به نفسم به جایی میرسه که دیگه از جانب جنس مخالف احساس تهدید نکنم؟ 

سوال دیگه اینکه چرا حتی اگه یه زن به ناحق به یه مرد ستمی بکنه بقیه زنان اکثرا از دید جنسیتی بهش نگاه میکنن و طرف جنس خودشون رو میگیرن؟ نمیدونم شایدم من اشتباه فکر میکنم. یه کم راهنماییم کنید. واقعا این فکرها داره مغزمو به گا میده

نگران مغزت بودی سایت بارداری سوال فلسفی نمیپرسیدی آقا.

تو کار خودتو کن مرد باش زندگی خودتو کن کسی باهات ستیز نداره اگر مرد واقعی باشی نه مرد پلاستیکی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مردا اذیت نکننن خوب باشن نیاز های عاطفی زن رو برآورده کنن زن هم مقابل عشق می ورزه 

ولی وقتا مردا اخقدر بد شدن از هر گند کاری بگی انجام میدن معلومه زن هم تبدیل به یه سنگ میشه

زن مثله یه گل میمونه وقتی بهش رسیدگی کنی گل میده سرسبزه شادابه زندس همه چی خوبه وقتی حال زن خوب باشه 

ولی امان از روزی که بدی کنی رسیدگی نکنی گل میده شادابه ولی کم کم خشک میشه پژمرده میشه 

در کل همه اینا متقابل

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

اگه مردا اذیت نکننن خوب باشن نیاز های عاطفی زن رو برآورده کنن زن هم مقابل عشق می ورزه ولی وقتا مردا ...

درست میگید. ولی خب تعریف زنان از مرد خوب نباید صرفا "مرد برده" باشه. 

درست میگید. ولی خب تعریف زنان از مرد خوب نباید صرفا "مرد برده" باشه.

کی گفته؟ 🙄

من که اینو نشنیدم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀