2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زیاد داره ولی زود از‌کوره در‌میرفت عصبی‌میشد بددهن میشد چن باری خواست برگرده از‌گند اخلاقیش قبول ...

یعنی خیلی بد اخلاق بود؟

بعد شما چجوری آشنا شدین چجوری رل زدین؟بنظرم اینا ازدواجین رل و اینا براشون بی معنی😂💔

یعنی خیلی بد اخلاق بود؟بعد شما چجوری آشنا شدین چجوری رل زدین؟بنظرم اینا ازدواجین رل و اینا براشون بی ...

بداخلاق نبود اتفاقا خیلی اهل محبت و رمانتیک بازی بود ولی یذره ک‌بعضی وقتا عصبی‌میشد هرچیزی‌رو میگفت هرچی‌ب زبونش میومد و میگف بعد با فوری پشیمون میشد ولی پشیمونش حکم نوش دارو بعد از مرگ سهرابو داشت

ما همسایه ایم😂💔خودم ایدیشو ب بدبختی گیر‌اوردم و‌رفتم پیویش ولی در ادامه اون پیشنهاد داد ک تو رابطه بریم‌

اتفاقا بگیر نبود 😂

..

بداخلاق نبود اتفاقا خیلی اهل محبت و رمانتیک بازی بود ولی یذره ک‌بعضی وقتا عصبی‌میشد هرچیزی‌رو میگفت ...

من یکیو میخوام اینجوری باشه بیاد منو بگیره زندگی پر هیجاننن

پوز فامیل هم به خاک مالیده شه😂

هرچند تازه استخدام ندوس

من یکیو میخوام اینجوری باشه بیاد منو بگیره زندگی پر هیجانننپوز فامیل هم به خاک مالیده شه😂هرچند تازه ...

حالا الان هیجان این شغلو داری بنظرم عب نداره اگ مورد خوبی دیدی باهاش چن وقتی تو رابطه بموپ بشناسش ولی منی ک بودم میگم بنظر من ارزش نداره شرایطشونم سخته مال من وقتایی ک‌سرکار بود یواشکی چن ساعت یبار پیام میفرستاد کلا باید روحیت بخوره بهشون وگرنه اذیت میشی‌ 

..

حالا الان هیجان این شغلو داری بنظرم عب نداره اگ مورد خوبی دیدی باهاش چن وقتی تو رابطه بموپ بشناسش ول ...

اصلا دورو بره ما نظامی نیستش 

روحیاتس چجوریه ؟مثلا مذهبی و اینا؟

اصلا دورو بره ما نظامی نیستش روحیاتس چجوریه ؟مثلا مذهبی و اینا؟

واقعا؟ شهرتون کوچیکه؟ نه اتفاقا مذهبی نبود نیاز نیس مذهبی باشی که ولی بسته ب شرایط و محیطشون یه عده بدخلق میشن ک اکس من اخلاقش خوب بودا اما یهو آمپر میچسبوند شدیدا پلای پشت سرشو خراب کرد دیگ

ببین منی ک عااااشق این شغل بودم الان دیگه عاشقش نیستم البته چون طرفم سمی بود یذره

..

اخلاقشونم مهمه شوهر منم نیروانتظامی یگان امداد از همون لباس سیاها ولی سبزم داره بعد ۵ ماه زندگی که تازه ازدواج کردیم اصلا اخلاق نداره بخاطب فشار کار همش با من دعوا میکنه