2777
2789
عنوان

بچه خواهرم خیلی پسرم میزنه

362 بازدید | 21 پست

خیلی عصبی مییشم اخه بخاطر بچه ام خیلی اذیت شدم طوری که الانم میشینم برای اون روزام گریه میکنم.حالا امشب داشت میزد پسرم رفتم دعواش کردم یه نیشگون ازش گرفتم .خواهرم شروع کردکه چرا رو بچه ات اینقدر حساسی .خب چکار کنم هیچی نگم بچه خواهرم همش میزنش.پسرمم خیلی مظلومه از خودش دفاع نمیکنه

خب نرید اونجا 

و به پسرتون هم یاد بدید که از خودش دفاع کنه 

نیازنیست شما کاری کنی و برخورد کنی میتونی بری پیششون و بگی از خودت دفاع کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه بودم یکی از پسرعمه هام ۱ سال ازم کوجیک تر بود خیلی میزدنش یعنی خیلیاااا

اونم ساکت و مظلوم بود هیج اعتراضی نمیکرد به خانواده ام نمیگفت

مادرش گاهی میدید تذکر میداد ولی خب من باز میزدم

الان کل دنیا یه طرف این پسرعمم یه طرف

به قدری دوسش دارم و دوسم داره انگار خواهر برادریم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
نمیشه بعضی موقع ها خونه مامانم باهمیم

پس خودت پسرت رو اونجا سرگرم کن 

اگر هم پسر خواهرت اومد سمتش بگو با پسرم رفتار خوبی نداری و اگر خوب برخورد کردی بازی کنین(مهربون بگو)

جلو خودت هم بازی کنن 

اگر زد به پسرت بگو که از خودش دفاع کنه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه مدت دیر به دیر برید تا این دورانشون بگذره

بلند و جدی به بچه خواهرتون تذکر بدین ولی نزنید اصلا 

به پسرتون یاد بدین تا زد بلند سرش داد بزنه یا بیاد به شما فورا اطلاع بده 

به بچت یاد بده از خودش دفاع کنه پس فردا میره مدرسه اونجا که نمیتونی بری بچه ی مردمو نیشگون بگیری منم اگه جای خواهرت بودم یه چیزی بهت میگفتم..دوتا بچه دعوا میکنن حالا بچه ی شما دفاع بلد نیس دلیل نمیشه خودت بری وسط جیگرگوشه ی یکی دیگه رو بزنی مگه بچه ای

دعوا کردنت هیچ اشکالی نداشت اما اصلا حق نداشتی بشگون بگیری مگه تو بچه ای که بجای پسرت اون بچه را کتک ...

خیلی عصبی شده بودم اخه بچه ام خوابیده بود رو زمین بچه خواهرم از روی کمرش رد میشد بعد خواهرم دید هیچی نگفت به بچه اش